Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orange Town Atletico Bideiro
My 442 up Tactiek JB2026_1
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Chavalas rent richting de bal. Burda is nu in balbezit. Burda geeft een lange en hoge pass. Véliz krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Romario de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca passt de bal met de wreef. Llanes rent richting de bal. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Véliz geeft een lange en hoge pass. Azcona rent richting de bal. Burda verovert de bal door een tackle van achteren. Chavalas rent richting de bal. Chavalas draait met de bal, schiet en ... Jerez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Chavalas is nu in balbezit. Chavalas passt de bal met de wreef. Véliz is nu in balbezit. Véliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 53%, Atletico Bideiro 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orange Town - Atletico Bideiro 0:0

62e minuut.
Əşrəfov geeft een hoge lob. Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azcona. Azcona krijgt een gele kaart. Chavalas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas schiet op doel. Jerez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Atletico Bideiro 1:0

66e minuut.
Llanes passt de bal in één keer door. Balogh rent richting de bal. Moros onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Supico met een sublieme pass. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh onderschept slim de pass. Balogh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Thiemann onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burda zal de hoekschop nemen. Chavalas springt en kopt de bal. Jerez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Supico speelt de bal door. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh geeft een lange en hoge pass. Llanes springt en kopt de bal. Didier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Villalba begaat een overtreding. Fuentes de la Roca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piłsudski kopt de bal weg. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Llanes springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz passt de bal zonder na te denken. Chavalas rent richting de bal. Chavalas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Buitenspel voor Balogh. Goede buitenspelval van de verdediging. Villalba neemt vlug de vrije trap. Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Véliz is nu in balbezit. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Thiemann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chavalas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azcona. Azcona krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Fuentes de la Roca geeft een hoge lob. Llanes is nu in balbezit. Llanes passt de bal in één keer door. Balogh heeft problemen om de bal te vangen. Balogh draait met de bal, schiet en ... Didier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Supico probeert naar een medespeler te passen. Balogh rent richting de bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh onderschept slim de pass. Balogh draait met de bal, schiet en ... Didier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 52%, Atletico Bideiro 48%.
Orange Town - Atletico Bideiro 1:0