Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: Rosk UTD Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16476
Rosk UTD Cin Cin United
lluk Tactiek CinCin532v1
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


19e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Loeschbor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mein zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marculeta rent richting de bal. Marculeta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lutuc de bal onder controle te krijgen. Hetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Enqvist geeft een lange en hoge pass. Lutuc probeert de bal aan de voet te houden. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Hetman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - Cin Cin United 1:0

28e minuut.
Yinghua is nu in balbezit. Yinghua geeft de bal voor. Daar is Marín Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tax geeft een hoge lob. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinghua rent richting de bal. Yinghua geeft een hoge lob. Fedor krijgt zijn hoofd ertegen. Melpi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosk UTD - Cin Cin United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 47%, Cin Cin United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosk UTD - Cin Cin United 1:1

48e minuut.
Mein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mein passt de bal zonder na te denken. Aslan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yinghua de bal. Yinghua geeft de bal voor. Melpi bokst de bal weg.

55e minuut.
Lutuc verovert de bal door een tackle van achteren. Lutuc geeft een lange en hoge pass. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor geeft een lange en hoge pass. Pena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - Cin Cin United 1:2

68e minuut.
Basterretxea heeft problemen om de bal te vangen. Basterretxea passt de bal in één keer door. Yinghua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinghua geeft een lange en hoge pass. Fedor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - Cin Cin United 1:3

76e minuut.
Yinghua met de inworp. Pena is nu in balbezit. Matulewicz begaat een overtreding. Matulewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 47%, Cin Cin United 53%.
Rosk UTD - Cin Cin United 1:3