Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Rizziconi Calcio FC Aras
442 F10 pr2 Tactiek 433 Dindo
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 32.8
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Dranirskiy geeft de bal voor. De Monte rent richting de bal. Met opzet legt Dallara zijn tegenspeler op de grond. Dallara krijgt een gele kaart.

2e minuut.
De Monte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dranirskiy met een snel genomen vrije trap. Nuovo rent richting de bal. Berłowski onderschept slim de pass. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Andidero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 1:0

3e minuut.
Berłowski speelt de bal door. Seravalli met een sublieme pass. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte draait met de bal, schiet en ... Cespites probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 2:0

11e minuut.
Seravalli kopt de bal weg. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borraccio krijgt een gele kaart. Berłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dranirskiy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nuovo probeert de bal aan de voet te houden. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cespites geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvetković met de inworp. De Monte rent richting de bal. De Monte schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Grążawski is nu in balbezit. Seravalli onderschept slim de pass. Seravalli passt de bal in één keer door. Berłowski rent richting de bal. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Andidero bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Berłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiera is nu in balbezit. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski schiet op doel. Andidero bokst de bal weg.

27e minuut.
Bandiera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavattero komt het veld opgelopen. Andidero trapt de bal weg van het doel. Berłowski rent richting de bal. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cvetković passt de bal met de wreef. Kotlár probeert naar een medespeler te passen. Mezzaro probeert naar een medespeler te passen. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 3:0

29e minuut.
Kurczewski passt de bal in één keer door. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzaro geeft een lange en hoge pass. De Monte is nu in balbezit. De Monte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Borraccio is nu in balbezit. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałusek maakt een afschuwelijke overtreding. Berłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dranirskiy wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cvetković met de inworp. De Monte rent richting de bal. De Monte geeft een hoge lob. Berłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 4:0

37e minuut.
Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković geeft een hoge lob. Malaquias kan de bal niet met de borst controleren. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Nuovo de bal onder controle te krijgen. Zavattero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mezzaro. Mezzaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 25%, FC Aras 75%.
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 4:0

54e minuut.
Cvetković rent richting de bal. Cvetković geeft de bal voor. Klungelig pakt Berłowski de bal. Berłowski schiet op doel. Andidero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Andidero trapt de bal weg. Dranirskiy kopt de bal weg. Berłowski rent richting de bal. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 5:0

59e minuut.
Seravalli speelt de bal door. Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 6:0

69e minuut.
Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. Cvetković met een sublieme pass. De Monte rent richting de bal. De Monte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is De Monte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetković rent richting de bal. Cvetković geeft een hoge lob. Mezzaro rent richting de bal. Mezzaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mezzaro rent richting de bal. Mezzaro passt de bal zonder na te denken. Cvetković probeert naar een medespeler te passen. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mezzaro speelt de bal door. Klungelig pakt Dranirskiy de bal. Dranirskiy passt de bal in één keer door. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 7:0

84e minuut.
Dranirskiy passt de bal in één keer door. Seravalli speelt de bal door. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Andidero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 8:0

87e minuut.
Klungelig pakt Alamo de bal. Alamo geeft een lange en hoge pass. Cvetković rent richting de bal. Cvetković geeft een lange en hoge pass. Berłowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 23%, FC Aras 77%.
ASD Rizziconi Calcio - FC Aras 9:0