Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: tt team Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 41711
tt team Funky Boys
433 stefano Tactiek ISABELL
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten excellent
good Passen outstanding
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Sarto probeert naar een medespeler te passen. Löwengrip rent richting de bal. Pérez Taboada begaat een overtreding. Pérez Taboada krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Leige geeft de bal voor. Fagnani kan de bal niet met de borst controleren. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel. Desábato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - Funky Boys 0:1

22e minuut.
Fagnani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pantelli komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Mirinas met een sublieme pass. Löwengrip rent richting de bal. Leige maakt een afschuwelijke overtreding. Leige krijgt een gele kaart. Löwengrip is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarto met een snel genomen vrije trap. Löwengrip maakt een snoekduik en kopt de bal. Chmiest probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tt team - Funky Boys 1:1

36e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek rent richting de bal. Matysek geeft een hoge lob. Maisila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pantelli kopt de bal weg. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leige. Leige krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Garaba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bosson krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Mirinas de bal. Bosson rent richting de bal. Bosson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. Chmiest probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - Funky Boys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tt team 52%, Funky Boys 48%.
tt team - Funky Boys 2:1

49e minuut.
Stoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goswami is nu in balbezit. Goswami met een sublieme pass. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garaba. Pérez Taboada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pérez Taboada kan niet meer verder spelen. Berglund komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Maisila verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Téllez Sánchez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Inworp. Goswami met een snelle inworp. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch geeft de bal voor. Berglund krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
da Silva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ilie de bal. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip draait met de bal, schiet en ... Chmiest probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - Funky Boys 3:1

67e minuut.
Matysek passt de bal in één keer door. Berglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaanse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berglund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maisila neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Desábato bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Galastri de bal. Stoch rent richting de bal. Bastiaanse verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Maisila rent richting de bal. Roma rent richting de bal. Maisila begaat een overtreding. Maisila krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ilie onderschept slim de pass. da Silva rent richting de bal. da Silva speelt de bal door. Berglund rent richting de bal. Berglund schiet op doel. Desábato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Roma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goswami met de inworp. Stoch geeft een hoge lob. Maisila springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tt team 57%, Funky Boys 43%.
tt team - Funky Boys 3:1