Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United Atletico Bideiro
CinCin532v1 Tactiek JB2026_1
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Burlacu met een snelle inworp. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Loeschbor ... Strafschop! Loeschbor krijgt een gele kaart. Llanes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuentes de la Roca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Atletico Bideiro 0:1

10e minuut.
Llanes verovert de bal door een tackle van achteren. Llanes geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Hetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Atletico Bideiro 0:2

12e minuut.
Supico heeft problemen om de bal te vangen. Fedor rent richting de bal. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Yinghua heeft problemen om de bal te vangen. Yinghua probeert naar een medespeler te passen. Pena is nu in balbezit. Pena schiet op doel. Kins probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fedor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pena maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Atletico Bideiro 1:2

22e minuut.
Lazović onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlacu met de inworp. Llanes rent richting de bal. Llanes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Basterretxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea geeft een lange en hoge pass. Daar is Ángel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor onderschept slim de pass. Fedor schiet op doel. Jerez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Aslan met een sublieme pass. Fedor is nu in balbezit. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Jerez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Llanes is nu in balbezit. Llanes met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Atletico Bideiro 1:3

43e minuut.
Loeschbor bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeschbor met een sublieme pass. Yinghua rent richting de bal. Yinghua geeft de bal voor. Fedor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 44%, Atletico Bideiro 56%.
Cin Cin United - Atletico Bideiro 1:3

58e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tax legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balogh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balogh legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - Atletico Bideiro 1:4

63e minuut.
Drabij passt de bal met de wreef. Yinghua rent richting de bal. Yinghua met een sublieme pass. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aslan is nu in balbezit. Aslan geeft een hoge lob. Daar is Yinghua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yinghua geeft de bal voor. Fedor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Llanes is nu in balbezit. Lazović onderschept slim de pass. Lazović geeft een hoge lob. Llanes is nu in balbezit. Llanes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Drabij is nu in balbezit. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca met een sublieme pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Hetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Burlacu met de inworp. Klungelig pakt Fuentes de la Roca de bal. Fuentes de la Roca geeft de bal voor. Balogh rent richting de bal. Balogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balogh is nu in balbezit. Drabij schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drabij krijgt een gele kaart. Balogh moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Balogh kan niet meer verder spelen. Peranchiguay komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Burlacu geeft een hoge lob. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay verovert de bal door een tackle van achteren. Peranchiguay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 63%, Atletico Bideiro 37%.
Cin Cin United - Atletico Bideiro 1:4