Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colata Pisana tt team
Ora basta Tactiek 433 stefano
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Bastiaanse speelt de bal door. Gaglianone is nu in balbezit. Bastiaanse begaat een overtreding. Gaglianone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dũng wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Shuangxi de bal. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto onderschept slim de pass. Sarto haalt uit met een fantastische trap. Elsonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Desábato met een sublieme pass. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng geeft een lange en hoge pass. Gaglianone rent richting de bal. Gaglianone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Castelvecc passt de bal in één keer door. Bastiaanse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaanse geeft een hoge lob. Weiwei is nu in balbezit. Weiwei haalt uit met een fantastische trap. Larobina bokst de bal weg.

35e minuut.
Bastiaanse kopt de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Dũng begaat een overtreding. Dũng krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ötmez geeft de bal voor. Inworp. Castelvecc met een snelle inworp. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 55%, tt team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colata Pisana - tt team 0:0

48e minuut.
Falco is nu in balbezit. Falco passt de bal met de wreef. Bosson is nu in balbezit. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng geeft een hoge lob. Bastiaanse speelt de bal door. Gaglianone rent richting de bal. Gaglianone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Parmas onderschept slim de pass. Parmas geeft een lange en hoge pass. Sarto kopt de bal weg. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. Elsonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Löwengrip rent richting de bal. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötmez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sarto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Weiwei haalt uit met een fantastische trap. Bastiaanse probeert de bal aan de voet te houden. Thorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorbjörnsson geeft een hoge lob. Téllez Sánchez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 54%, tt team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colata Pisana - tt team 0:0