Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: SUPERNOVA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5616
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN FC Aras
tutti x 1 uno x Tactiek 433 Dindo
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 30.9
very good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Pruś geeft een lange en hoge pass. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu geeft de bal voor. Danev is nu in balbezit. Danev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een lange en hoge pass. Daar is Nuovo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danev is nu in balbezit. Danev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - FC Aras 1:0

8e minuut.
Abrusci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastropaolo speelt de bal door. Baumruk rent richting de bal. Baumruk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dallara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lo Verso komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Mastropaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastropaolo geeft een lange en hoge pass. Lixăndroiu geeft de bal voor. Danev maakt een snoekduik en kopt de bal. Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Camallı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixăndroiu met de inworp. Małysz is nu in balbezit. Małysz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cespites heeft problemen om de bal te vangen. Danev rent richting de bal. Danev schiet op doel. Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - FC Aras 2:0

45e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malaquias de bal. Danev is nu in balbezit. Danev haalt uit met een fantastische trap. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 25%, FC Aras 75%.
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - FC Aras 2:0

53e minuut.
Grążawski rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft een lange en hoge pass. Danev is nu in balbezit. Danev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mastropaolo rent richting de bal. Mastropaolo passt de bal met de wreef. Baumruk is nu in balbezit. Baumruk geeft de bal voor. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grążawski kopt de bal weg. Daar is Zavattero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagerfeld begaat een overtreding. Lagerfeld krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Małysz geeft een hoge lob. Andidero met een sublieme pass. Zavattero is nu in balbezit. Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lagerfeld met een sublieme pass. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Małysz rent richting de bal. Małysz schiet op doel. Camallı probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lixăndroiu neemt de hoekschop. Baumruk rent richting de bal. Baumruk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 24%, FC Aras 76%.
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - FC Aras 2:0