Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: Bidy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32199
Atletico Bideiro Funky Boys
JB2026_1 Tactiek ISABELL
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Azcona met een snelle inworp. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Şerb moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şerb schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Leige geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azcona met een snelle inworp. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chmiest probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Matysek speelt de bal door. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch passt de bal zonder na te denken. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... Jerez bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Morrison de bal. Morrison met een sublieme pass. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch geeft een lange en hoge pass. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Matysek is nu in balbezit. Matysek passt de bal in één keer door. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison geeft de bal voor. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen. Jerez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 48%, Funky Boys 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Bideiro - Funky Boys 0:0

62e minuut.
Morrison probeert naar een medespeler te passen. Goswami bereikt de bal nog maar net als eerste. Goswami geeft een lange en hoge pass. Maisila maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Funky Boys 0:1

88e minuut.
Thiemann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoch met een snelle inworp. Matysek controleert de bal met de borst. Matysek geeft een lange en hoge pass. Jerez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maisila maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Funky Boys 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 42%, Funky Boys 58%.
Atletico Bideiro - Funky Boys 0:2