Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orange Town Colata Pisana
My 442 up Tactiek Ora basta
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Weiwei verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba speelt de bal door. Dũng speelt de bal door. Gaglianone is nu in balbezit. Gaglianone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Weiwei de bal. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiwei. Weiwei krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sammartano kopt de bal weg. Gaglianone is nu in balbezit. Mövlüyarov begaat een overtreding. Mövlüyarov krijgt een gele kaart. Gaglianone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sammartano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mövlüyarov passt de bal zonder na te denken. Levchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Levchenko passt de bal in één keer door. Véliz is nu in balbezit. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Levchenko speelt de bal door. Burda geeft een lange en hoge pass. Chavalas kopt de bal weg. Véliz rent richting de bal. Véliz draait met de bal, schiet en ... Elsonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Alonso kopt de bal weg. Thorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Didier trapt de bal weg. Sammartano kopt de bal weg. Weiwei rent richting de bal. Weiwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 61%, Colata Pisana 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orange Town - Colata Pisana 0:0

47e minuut.
Alonso geeft de bal voor. Inworp. Dũng met de inworp. Sammartano is nu in balbezit. Sammartano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dũng speelt de bal door. Sammartano kan de bal niet met de borst controleren. Dũng geeft de bal voor. Weiwei rent richting de bal. Weiwei haalt uit met een fantastische trap. Didier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Burda rent richting de bal. Burda passt de bal zonder na te denken. Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas haalt uit met een fantastische trap. Elsonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Colata Pisana 1:0

73e minuut.
Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Moros geeft de bal voor. Shuangxi geeft de bal voor. Weiwei rent richting de bal. Weiwei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Villalba geeft een hoge lob. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Elsonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Colata Pisana 2:0

80e minuut.
Sammartano speelt de bal door. Thorbjörnsson speelt de bal door. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei schiet op doel. Didier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Colata Pisana 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 61%, Colata Pisana 39%.
Orange Town - Colata Pisana 2:1