Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: tt team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33110
tt team EUR 1971
433 stefano Tactiek 352bis
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 42.4
outstanding Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Falco probeert naar een medespeler te passen. Bosson is nu in balbezit. Laureyns schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laureyns is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bosson raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bastiaanse kopt de bal weg. Bosson rent richting de bal. Fidelus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fidelus krijgt een gele kaart. Bosson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - EUR 1971 1:0

11e minuut.
Sarto rent richting de bal. Herreros onderschept slim de pass. Fidelus rent richting de bal. Bosson onderschept slim de pass. Bosson haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte bokst de bal weg.

14e minuut.
García Edo speelt de bal door. Falco is nu in balbezit. Falco passt de bal in één keer door. Garaba is nu in balbezit. Garaba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Castelvecc speelt de bal door. Garaba speelt de bal door. Herreros is nu in balbezit. Bosson verovert de bal door een tackle van achteren. Bosson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - EUR 1971 2:0

23e minuut.
Sarto onderschept slim de pass. Sarto passt de bal in één keer door. Bosson is nu in balbezit. Bosson draait met de bal, schiet en ... Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - EUR 1971 3:0

28e minuut.
Castelvecc met een sublieme pass. Sarto is nu in balbezit. Bosson is nu in balbezit. Bosson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Castelvecc is nu in balbezit. Castelvecc geeft een hoge lob. Sarto geeft de bal voor. Bosson krijgt zijn hoofd ertegen. Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tt team 28%, EUR 1971 72%.
tt team - EUR 1971 3:0

46e minuut.
Socki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herreros de bal. Bosson onderschept slim de pass. Bosson draait met de bal, schiet en ... Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - EUR 1971 4:0

48e minuut.
Pantelli is nu in balbezit. Pantelli passt de bal in één keer door. Sarto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falco probeert naar een medespeler te passen. Bosson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Herreros geeft de bal voor. Inworp. Garaba met de inworp. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreros begaat een overtreding. Bosson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castelvecc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Löwengrip rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - EUR 1971 5:0

56e minuut.
Inworp. Castelvecc met een snelle inworp. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto geeft een lange en hoge pass. Bosson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Löwengrip rent richting de bal. Löwengrip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - EUR 1971 6:0

68e minuut.
Roma is nu in balbezit. Roma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liebers met de inworp. Magowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ricaurte met een sublieme pass. Falco kopt de bal weg. Herreros probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba geeft een hoge lob. Ricaurte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Fidelus de bal. Bosson is nu in balbezit. Garaba rent richting de bal. Garaba geeft een lange en hoge pass. Löwengrip maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tt team - EUR 1971 7:0

80e minuut.
Castelvecc onderschept slim de pass. Castelvecc passt de bal met de wreef. Falco probeert naar een medespeler te passen. Bosson is nu in balbezit. Bosson schiet op doel. Ricaurte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosson is nu in balbezit. Bosson draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba passt de bal zonder na te denken. Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosson draait met de bal, schiet en ... Herreros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricaurte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tt team 30%, EUR 1971 70%.
tt team - EUR 1971 7:0