Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: Newland Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7980
Newland KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN
amichevole Tactiek tutti x 1 uno x
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 37.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Bergamaschi probeert naar een medespeler te passen. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl met een sublieme pass. Pearce is nu in balbezit. Pearce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morin rent richting de bal. Morin draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Inworp. Earl met een snelle inworp. Morillo met een sublieme pass. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce draait met de bal, schiet en ... Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Weselik geeft een lange en hoge pass. Andrade is nu in balbezit. Morin onderschept slim de pass. Morin haalt uit met een fantastische trap. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 1:0

17e minuut.
Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Andrade geeft de bal voor. Inworp. Earl met een snelle inworp. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce geeft een lange en hoge pass. Baumruk rent richting de bal. Baumruk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bergamaschi rent richting de bal. Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce passt de bal in één keer door. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Morin rent richting de bal. Morin geeft een lange en hoge pass. Andrade onderschept slim de pass. Pearce is nu in balbezit. Pearce schiet op doel. Ozera bokst de bal weg. Pruś rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Earl passt de bal in één keer door. Morillo probeert naar een medespeler te passen. Czusz is nu in balbezit. Czusz geeft een hoge lob. Morin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearce rent richting de bal. Pearce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 2:0

37e minuut.
Danev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baumruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morin rent richting de bal. Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newland 30%, KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 70%.
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 2:0

49e minuut.
Bergamaschi geeft een lange en hoge pass. Morillo kopt de bal weg. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin haalt uit met een fantastische trap. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 3:0

54e minuut.
Morillo speelt de bal door. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl geeft een hoge lob. Morin is nu in balbezit. Morin haalt uit met een fantastische trap. Ozera bokst de bal weg.

64e minuut.
Earl speelt de bal door. Pearce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce schiet op doel. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 4:0

68e minuut.
Morillo probeert naar een medespeler te passen. Renusz probeert naar een medespeler te passen. Earl probeert naar een medespeler te passen. Pearce is nu in balbezit. Pearce haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 5:0

70e minuut.
Czusz rent richting de bal. Czusz passt de bal zonder na te denken. Morin is nu in balbezit. Morin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Renusz passt de bal met de wreef. Czusz is nu in balbezit. Czusz probeert naar een medespeler te passen. Morin is nu in balbezit. Morin schiet op doel. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morin is nu in balbezit. Bergamaschi rent richting de bal. Pearce onderschept slim de pass. Pearce schiet op doel. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 6:0

80e minuut.
Renusz probeert naar een medespeler te passen. Earl is nu in balbezit. Pearce is nu in balbezit. Pearce heeft problemen om de bal te vangen. Pearce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Earl de bal. Earl passt de bal in één keer door. Pearce is nu in balbezit. Pearce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newland 22%, KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 78%.
Newland - KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 7:0