Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: EUR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26400
EUR 1971 Newland
352bis Tactiek amichevole
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Earl is nu in balbezit. Albayrak is nu in balbezit. Albayrak geeft een hoge lob. Earl geeft een hoge lob. Morin maakt een snoekduik en kopt de bal. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Törőcsik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanzíček komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Renusz speelt de bal door. Czusz is nu in balbezit. Czusz met een sublieme pass. Morin heeft problemen om de bal te vangen. Morin haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Magowski met een sublieme pass. Liebers rent richting de bal. Liebers passt de bal in één keer door. Bogojević rent richting de bal. Bogojević draait met de bal, schiet en ... Ragusini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Renusz rent richting de bal. Renusz met een sublieme pass. Pearce rent richting de bal. Pearce schiet op doel. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Newland 0:1

25e minuut.
Magowski rent richting de bal. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz speelt de bal door. Daar is Czusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czusz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morillo met een sublieme pass. Earl is nu in balbezit. Earl passt de bal met de wreef. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Newland 0:2

45e minuut.
Morillo speelt de bal door. Czusz geeft een hoge lob. Daar is Albayrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearce is nu in balbezit. Pearce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 71%, Newland 29%.
EUR 1971 - Newland 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Weselik de bal. Morillo rent richting de bal. Morillo passt de bal met de wreef. Czusz rent richting de bal. Czusz geeft een hoge lob. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz passt de bal zonder na te denken. Renusz is nu in balbezit. Renusz geeft een hoge lob. Herreros onderschept slim de pass. Ricaurte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Hanzíček is nu in balbezit. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Morin kopt de bal weg. Herreros probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Albayrak de bal. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce schiet op doel. Paal! Ricaurte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Renusz passt de bal zonder na te denken. Earl is nu in balbezit. Earl passt de bal zonder na te denken. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz speelt de bal door. Morin is nu in balbezit. Morin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Newland 0:3

82e minuut.
Morillo geeft een lange en hoge pass. Herreros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce onderschept slim de pass. Pearce schiet op doel. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Newland 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 65%, Newland 35%.
EUR 1971 - Newland 0:4