Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccingami FC La Mia Squadra
Normal Tactiek Ala D Centr 3
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 53.1
zwak Schieten solide
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Lupo speelt de bal door. Klungelig pakt Ceresa de bal. Longino rent richting de bal. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Valentín kopt de bal weg. Daar is Ceresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pianegonda zijn tegenspeler op de grond. Pianegonda krijgt een gele kaart. Ceresa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ceresa kan niet meer verder spelen. ColIymore komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Lupo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngọc Thọ komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Macharski de bal onder controle te krijgen. Sőreg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sildnik. Sildnik krijgt een gele kaart.

39e minuut.
ColIymore geeft een lange en hoge pass. Ionaş rent richting de bal. Ionaş met een sublieme pass. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccingami FC - La Mia Squadra 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccingami FC 73%, La Mia Squadra 27%.
Maccingami FC - La Mia Squadra 0:1

46e minuut.
Zakrzewski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Ferreira de bal. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sellerie is nu in balbezit. Pâslariu met een sublieme pass. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. ColIymore rent richting de bal. Paal! ColIymore is nu in balbezit. ColIymore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccingami FC - La Mia Squadra 0:2

72e minuut.
Valentín verovert de bal door een tackle van achteren. Valentín geeft een hoge lob. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. Miala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccingami FC - La Mia Squadra 0:3

77e minuut.
Sellerie rent richting de bal. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş speelt de bal door. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. ColIymore rent richting de bal. ColIymore passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Polli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... Miala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Valentín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. ColIymore kan de bal niet met de borst controleren. Sessi bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore verovert de bal door een tackle van achteren. ColIymore geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Miala met een harde bal richting middenveld. Sessi kopt de bal weg. Sildnik probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Miala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccingami FC 78%, La Mia Squadra 22%.
Maccingami FC - La Mia Squadra 0:3