Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: 7bellezze Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2221
7bellezze Kobaïa
433 Tactiek kobaia5
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 40.9
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Lacadé rent richting de bal. Drecogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lacadé zijn tegenspeler op de grond. Lacadé krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Sławoj passt de bal met de wreef. Schiavelli rent richting de bal. Lacadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacadé schiet op doel. Cacciopini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Kobaïa 1:0

14e minuut.
Drecogna met een sublieme pass. Girotto rent richting de bal. Girotto passt de bal zonder na te denken. Sporza is nu in balbezit. Sporza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Carella geeft de bal voor. Daar is Zelca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupatelli is nu in balbezit. Sporza verovert de bal door een tackle van achteren. Sporza draait met de bal, schiet en ... Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sporza is nu in balbezit. Sporza draait met de bal, schiet en ... Gajosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
7bellezze - Kobaïa 1:1

33e minuut.
Daar is Lacadé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacadé passt de bal in één keer door. Tabaszewski probeert naar een medespeler te passen. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Milevoj passt de bal met de wreef. Girotto rent richting de bal. Montaldo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montaldo krijgt een gele kaart. Girotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Sporza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Kobaïa 1:2

41e minuut.
Milevoj probeert naar een medespeler te passen. Girotto is nu in balbezit. Girotto passt de bal in één keer door. Sporza rent richting de bal. Sporza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 63%, Kobaïa 37%.
7bellezze - Kobaïa 1:2

49e minuut.
Gajosiński met een harde bal richting middenveld. Milevoj kopt de bal weg. Zelca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporza onderschept slim de pass. Sporza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Milevoj speelt de bal door. Klungelig pakt Girotto de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montaldo. Montaldo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Gajosiński trapt de bal weg van het doel. Milevoj controleert de bal met de borst. Milevoj probeert naar een medespeler te passen. Sporza rent richting de bal. Sporza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lupatelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şırnaklıoğlu de bal. Michele is nu in balbezit. Girotto is nu in balbezit. Girotto draait met de bal, schiet en ... Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zelca heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Michele geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Girotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelca is nu in balbezit. Girotto is nu in balbezit. Girotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Kobaïa 1:3

87e minuut.
Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj speelt de bal door. Ghiţă is nu in balbezit. Girotto verovert de bal door een tackle van achteren. Girotto draait met de bal, schiet en ... Gajosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 66%, Kobaïa 34%.
7bellezze - Kobaïa 1:3