Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Matici Cuneo F.C.
Prudenza Tactiek xyz
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Strangio met een sublieme pass. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis passt de bal met de wreef. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto haalt uit met een fantastische trap. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Strangio kopt de bal weg. Brasola is nu in balbezit. Brasola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Matici - Cuneo F.C. 0:1

11e minuut.
Brasola speelt de bal door. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal in één keer door. Salis rent richting de bal. Salis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Caripuna met een snelle inworp. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Ostoja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Matici - Cuneo F.C. 1:1

20e minuut.
Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda met een sublieme pass. Brasola is nu in balbezit. Brasola schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Zhongfu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongfu passt de bal met de wreef. Ostoja heeft problemen om de bal te vangen. Ostoja draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zieleziński met de inworp. Volpino onderschept slim de pass. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja schiet op doel. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Inworp. Zhongfu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złotnicki probeert naar een medespeler te passen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Asín geeft een lange en hoge pass. Ostoja kopt de bal weg. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bekrem verovert de bal door een tackle van achteren. Volpino verovert de bal door een tackle van achteren. Volpino passt de bal zonder na te denken. Brasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Zhongfu met een snelle inworp. Złotnicki geeft een lange en hoge pass. Ostoja rent richting de bal. Ostoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Matici - Cuneo F.C. 2:1

36e minuut.
Zieleziński kopt de bal weg. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Capecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Capecchi geeft de bal voor. Brasola krijgt zijn hoofd ertegen. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Salis passt de bal met de wreef. Brasola rent richting de bal. Pilo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brasola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salis neemt de penalty, wat een uithaal! Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domiter speelt de bal door. Mosetto kopt de bal weg. Salis rent richting de bal. Salis schiet op doel. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Matici 57%, Cuneo F.C. 43%.
A.S. Matici - Cuneo F.C. 2:1

46e minuut.
Vertola komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mosetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salis. Salis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Złotnicki passt de bal met de wreef. Ostoja rent richting de bal. Ostoja passt de bal zonder na te denken. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Caripuna met een sublieme pass. Volpino met een sublieme pass. Isnardi met een sublieme pass. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Domiter trapt de bal weg. Złotnicki kopt de bal weg. Borşevici heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongfu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Cebolinha komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zhongfu is nu in balbezit. Zhongfu geeft de bal voor. Vertola heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki schiet op doel. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Matici 60%, Cuneo F.C. 40%.
A.S. Matici - Cuneo F.C. 2:1