Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: gemelli Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8047
gemelli INTER MARILETI CASTELLO
giorgio Tactiek c 523
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 12
53.8 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Kosobucki kopt de bal weg. Alarcón geeft de bal voor. Zaghetto is nu in balbezit. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap. Ariosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Zaghetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alarcón kopt de bal weg. Tijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto onderschept slim de pass. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vivas geeft de bal voor. Inworp. Zagajewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Spicciariello is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caterincă met een snelle inworp. Staelens geeft de bal voor. Macaluso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tognetti kan de bal niet met de borst controleren. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă speelt de bal door. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Ariosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Caterincă rent richting de bal. Caterincă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spicciariello de bal. Spicciariello geeft een hoge lob. Zaghetto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - INTER MARILETI CASTELLO 0:1

45e minuut.
Medou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schwammkopf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 56%, INTER MARILETI CASTELLO 44%.
gemelli - INTER MARILETI CASTELLO 0:1

51e minuut.
Schwammkopf speelt de bal door. Vivas speelt de bal door. Brandschutz rent richting de bal. Brandschutz schiet op doel. Tandoğan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gemelli - INTER MARILETI CASTELLO 1:1

52e minuut.
Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini geeft een lange en hoge pass. Brandschutz kopt de bal weg. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Brandschutz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Redlewski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Petrović speelt de bal door. Daar is Gavranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Ariosa bokst de bal weg.

64e minuut.
Zaghetto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szopeński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Staelens rent richting de bal. Kosobucki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosobucki passt de bal met de wreef. Snijders bereikt de bal nog maar net als eerste. Snijders haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Buitenspel voor Zaghetto. Goede buitenspelval van de verdediging. Giese komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tognetti onderschept slim de pass. Tognetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spicciariello de bal. Spicciariello draait met de bal, schiet en ... Ariosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Calini speelt de bal door. Szopeński probeert de bal aan de voet te houden. Staelens is nu in balbezit. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Ariosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Macaluso stond buitenspel. Szopeński neemt vlug de vrije trap. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - INTER MARILETI CASTELLO 2:1

79e minuut.
Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński passt de bal zonder na te denken. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello schiet op doel. Ariosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Petrović rent richting de bal. Petrović geeft een lange en hoge pass. Brandschutz rent richting de bal. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tognetti geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brandschutz stond buitenspel. Gallardo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spicciariello is nu in balbezit. Zaghetto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gemelli - INTER MARILETI CASTELLO 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 40%, INTER MARILETI CASTELLO 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gemelli - INTER MARILETI CASTELLO 2:2