Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: Dante Di Nanni
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17114
Kobaïa La Mia Squadra
kobaia5 Tactiek Ala D Centr 3
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 53.1
matig Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ionaş geeft een lange en hoge pass. Ramoni is nu in balbezit. Ngọc Thọ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc Thọ krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Inworp. Stanković met een snelle inworp. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een hoge lob. Ngọc Thọ maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Valentín onderschept slim de pass. Valentín speelt de bal door. Stanković geeft een lange en hoge pass. Daar is Ngọc Thọ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Schiavelli met een sublieme pass. Ionaş met een sublieme pass. Stanković rent richting de bal. Stanković geeft de bal voor. Ngọc Thọ springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Stanković is nu in balbezit. Stanković passt de bal in één keer door. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Valentín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peveri de bal. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... Cacciopini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - La Mia Squadra 0:1

36e minuut.
Inworp. Stanković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentín geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schiavelli rent richting de bal. Schiavelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Michele de bal. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stanković probeert naar een medespeler te passen. Huerta is nu in balbezit. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft een hoge lob. Ngọc Thọ maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 80%, La Mia Squadra 20%.
Kobaïa - La Mia Squadra 0:1

51e minuut.
Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta speelt de bal door. Valentín rent richting de bal. Valentín geeft de bal voor. Ngọc Thọ maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciopini bokst de bal weg.

62e minuut.
Valentín is nu in balbezit. Daar is Ngọc Thọ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Thọ passt de bal zonder na te denken. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Cacciopini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cacciopini is nu in balbezit. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Cacciopini heeft problemen om de bal te vangen. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - La Mia Squadra 0:2

73e minuut.
Siragusa rent richting de bal. Siragusa geeft een hoge lob. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Inworp. Schiavelli met een snelle inworp. Stanković met een sublieme pass. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Huerta is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - La Mia Squadra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 75%, La Mia Squadra 25%.
Kobaïa - La Mia Squadra 0:3