Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER MARILETI CASTELLO A.S. Matici
c 523 Tactiek Prudenza
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
62.5 gemiddelde waardering 59.5
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Staelens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zaghetto de bal. Zaghetto met een sublieme pass. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello schiet op doel. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Macaluso passt de bal met de wreef. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spicciariello raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaghetto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Domiter speelt de bal door. Ostoja rent richting de bal. Met opzet legt Gallardo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gallardo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă met een sublieme pass. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... Domiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 1:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zieleziński met een snelle inworp. Złotnicki speelt de bal door. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Zunga bokst de bal weg.

33e minuut.
Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello probeert naar een medespeler te passen. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto schiet op doel. Domiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 2:0

38e minuut.
Vivas rent richting de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... Domiter bokst de bal weg.

42e minuut.
Bekrem heeft problemen om de bal te vangen. Zaghetto probeert naar een medespeler te passen. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Domiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER MARILETI CASTELLO 43%, A.S. Matici 57%.
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 3:0

50e minuut.
Pilo met de inworp. Mihliuc speelt de bal door. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Zunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vivas neemt vlug de vrije trap. Bekrem kopt de bal weg. Złotnicki speelt de bal door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Asín verovert de bal door een tackle van achteren. Asín geeft een lange en hoge pass. Bălaşa kopt de bal weg. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja schiet op doel. Zunga bokst de bal weg.

59e minuut.
Caterincă speelt de bal door. Staelens is nu in balbezit. Staelens passt de bal in één keer door. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domiter trapt de bal weg van het doel. Zieleziński kopt de bal weg. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Zunga bokst de bal weg.

62e minuut.
Caterincă is nu in balbezit. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 4:0

74e minuut.
Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński geeft een hoge lob. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja heeft problemen om de bal te vangen. Ostoja schiet op doel. Zunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Staelens speelt de bal door. Klungelig pakt Zaghetto de bal. Zaghetto passt de bal met de wreef. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Mihliuc met de inworp. Zhongfu met een sublieme pass. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Macaluso is nu in balbezit. Macaluso passt de bal met de wreef. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 5:0

81e minuut.
Zieleziński kopt de bal weg. Ostoja is nu in balbezit. Alarcón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alarcón krijgt een gele kaart. Ostoja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ostoja neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zunga bokst de bal weg. Ostoja rent richting de bal. Ostoja schiet op doel. Zunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 5:1

86e minuut.
Badiali is nu in balbezit. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński met een sublieme pass. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Zunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Złotnicki kopt de bal weg. Zieleziński rent richting de bal. Caterincă begaat een overtreding. Caterincă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER MARILETI CASTELLO 55%, A.S. Matici 45%.
INTER MARILETI CASTELLO - A.S. Matici 5:1