Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuneo F.C. gemelli
xyz Tactiek giorgio
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Vertola rent richting de bal. Vertola geeft een lange en hoge pass. Brasola rent richting de bal. Brasola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - gemelli 1:0

9e minuut.
Tijanić geeft een hoge lob. Râlea kopt de bal weg. Klungelig pakt Isnardi de bal. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Isnardi geeft een hoge lob. Cămătaru rent richting de bal. Gárdos verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdos geeft de bal voor. Salis springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ariosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Râlea rent richting de bal. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru probeert naar een medespeler te passen. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cămătaru passt de bal met de wreef. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam passt de bal zonder na te denken. Daar is Brandschutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandschutz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Tognetti heeft problemen om de bal te vangen. Tognetti geeft een lange en hoge pass. Volpino is nu in balbezit. Brandschutz verovert de bal door een tackle van achteren. Brandschutz schiet op doel. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuneo F.C. - gemelli 1:1

39e minuut.
Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam onderschept slim de pass. Bouba Khadam passt de bal met de wreef. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Râlea heeft problemen om de bal te vangen. Hudeda is nu in balbezit. Râlea onderschept slim de pass. Brandschutz rent richting de bal. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuneo F.C. 56%, gemelli 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuneo F.C. - gemelli 1:1

49e minuut.
Strangio is nu in balbezit. Salis speelt de bal door. Brasola rent richting de bal. Strangio rent richting de bal. Strangio schiet op doel. Ariosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - gemelli 2:1

53e minuut.
Salis kopt de bal weg. Mosetto rent richting de bal. Mosetto probeert naar een medespeler te passen. Brasola is nu in balbezit. Brasola schiet op doel. Ariosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Carp geeft een hoge lob. Kosobucki rent richting de bal. Kosobucki passt de bal zonder na te denken. Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciobanu trapt de bal weg. Brasola rent richting de bal. Brasola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - gemelli 3:1

64e minuut.
Salis is nu in balbezit. Salis passt de bal zonder na te denken. Brasola is nu in balbezit. Brasola draait met de bal, schiet en ... Ariosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - gemelli 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snijders komt het veld opgelopen. Heskey komt het veld opgelopen. Petrović komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Petrović met een sublieme pass. Isnardi met een sublieme pass. Brasola is nu in balbezit. Brasola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - gemelli 5:1

85e minuut.
Szopeński is nu in balbezit. Strangio verovert de bal door een tackle van achteren. Strangio passt de bal in één keer door. Brasola is nu in balbezit. Brasola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuneo F.C. 44%, gemelli 56%.
Cuneo F.C. - gemelli 5:1