Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: BorgoRossa Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13065
BorgoRossa Berta Team
mmmmmmmmm Tactiek sconfitta sicura
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 52.9
solide Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Klungelig pakt Tuna de bal. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu passt de bal met de wreef. Kretz rent richting de bal. Kretz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dainelli is nu in balbezit. Dainelli geeft een hoge lob. Daar is Tuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milosteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Milosteanu schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Benitez rent richting de bal. Benitez geeft een hoge lob. Burak rent richting de bal. Burak geeft de bal voor. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bałaban verovert de bal door een tackle van achteren. Bałaban geeft een lange en hoge pass. Tuna onderschept slim de pass. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu schiet op doel. Zeefuik bokst de bal weg. Benitez kopt de bal weg. Angenent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Zeefuik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milosteanu kopt de bal weg. Dainelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dainelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 45%, Berta Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BorgoRossa - Berta Team 0:0

48e minuut.
Szweda geeft de bal voor. Tuna kopt de bal weg. Burak speelt de bal door. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Socol passt de bal in één keer door. Burak rent richting de bal. Burak passt de bal zonder na te denken. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szweda geeft de bal voor. Benitez controleert de bal met de borst. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Zeefuik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - Berta Team 1:0

80e minuut.
Benitez met een sublieme pass. Leftraru rent richting de bal. Angenent probeert naar een medespeler te passen. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szweda rent richting de bal. Szweda passt de bal in één keer door. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak geeft de bal voor. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lapčević kopt de bal weg. Socol geeft een lange en hoge pass. Leftraru kopt de bal weg. Beethoven rent richting de bal. Beethoven schiet op doel. Weißbecker bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 43%, Berta Team 57%.
BorgoRossa - Berta Team 1:0