Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: old boys Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13581
old boys U.C. Virtualdoria
p1 Tactiek 4312wip
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Dotto passt de bal in één keer door. Capozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capozzoli passt de bal met de wreef. Berto is nu in balbezit. Berto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Anforti probeert naar een medespeler te passen. Szymański met een sublieme pass. Daar is Albuquerque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuquerque draait met de bal, schiet en ... Servente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - U.C. Virtualdoria 1:0

21e minuut.
Dotto met een sublieme pass. Vedovati rent richting de bal. Vedovati geeft een hoge lob. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
old boys - U.C. Virtualdoria 1:1

25e minuut.
Di Bonito geeft de bal voor. Berto is nu in balbezit. Troilo is nu in balbezit. Troilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - U.C. Virtualdoria 1:2

28e minuut.
Komosiak onderschept slim de pass. Dotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak onderschept slim de pass. Łagódka speelt de bal door. Miniccio is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miniccio rent richting de bal. Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
old boys - U.C. Virtualdoria 2:2

38e minuut.
Vedovati rent richting de bal. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anforti. Anforti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Berto de bal. Vedovati rent richting de bal. Vedovati passt de bal in één keer door. Troilo rent richting de bal. Troilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - U.C. Virtualdoria 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 54%, U.C. Virtualdoria 46%.
old boys - U.C. Virtualdoria 2:3

47e minuut.
Klungelig pakt Miniccio de bal. Łagódka rent richting de bal. Famà begaat een overtreding. Famà krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Di Bonito speelt de bal door. Klungelig pakt Dotto de bal. Łagódka met een sublieme pass. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Servente maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Troilo is nu in balbezit. Troilo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - U.C. Virtualdoria 2:4

66e minuut.
Buitenspel voor Berto. Goede buitenspelval van de verdediging. Benvenuti komt het veld opgelopen. Campanella komt het veld opgelopen. Cruccu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Capozzoli probeert naar een medespeler te passen. Vedovati rent richting de bal. Vedovati passt de bal in één keer door. Troilo is nu in balbezit. Troilo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Facetti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campanella met een snelle inworp. Vedovati geeft een hoge lob. Troilo maakt een snoekduik en kopt de bal. Maffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Famà geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łagódka met een snelle inworp. Havenaar probeert de bal met de borst te controleren. Havenaar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pertegato onderschept slim de pass. Pertegato geeft een hoge lob. Cruccu is nu in balbezit. Troilo rent richting de bal. Troilo draait met de bal, schiet en ... Maffini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito passt de bal in één keer door. Havenaar geeft de bal voor. Albuquerque maakt een snoekduik en kopt de bal. Servente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - U.C. Virtualdoria 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 56%, U.C. Virtualdoria 44%.
old boys - U.C. Virtualdoria 3:4