Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccingami FC Kobaïa
Normal Tactiek kobaia5
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Michele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pianegonda de bal onder controle te krijgen. Sellerie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccingami FC - Kobaïa 0:1

24e minuut.
Michele is nu in balbezit. Michele geeft de bal voor. Klungelig pakt Longino de bal. Sporza is nu in balbezit. Sporza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Carella geeft de bal voor. Bacigalupo is nu in balbezit. Sporza maakt een afschuwelijke overtreding. Sporza krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sessi met een sublieme pass. Casadei is nu in balbezit. Casadei probeert naar een medespeler te passen. Girotto rent richting de bal. Girotto draait met de bal, schiet en ... Sellerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Michele bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Milevoj de bal. Milevoj speelt de bal door. Girotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Girotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Polli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Michele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milevoj rent richting de bal. Milevoj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pianegonda passt de bal met de wreef. Carella rent richting de bal. Carella speelt de bal door. Girotto rent richting de bal. Girotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccingami FC 70%, Kobaïa 30%.
Maccingami FC - Kobaïa 0:1

59e minuut.
Milevoj is nu in balbezit. Milevoj geeft een hoge lob. Polli heeft problemen om de bal te vangen. Girotto is nu in balbezit. Girotto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sessi is nu in balbezit. Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj probeert naar een medespeler te passen. Girotto rent richting de bal. Girotto draait met de bal, schiet en ... Sellerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Drecogna passt de bal in één keer door. Schiavelli rent richting de bal. Schiavelli passt de bal met de wreef. Sporza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sporza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporza haalt uit met een fantastische trap. Daar is Polli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girotto is nu in balbezit. Girotto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Polli met een harde bal richting middenveld. Drecogna kopt de bal weg. Girotto heeft problemen om de bal te vangen. Girotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccingami FC - Kobaïa 0:2

87e minuut.
Casadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carella verovert de bal door een tackle van achteren. Carella geeft de bal voor. Girotto rent richting de bal. Girotto draait met de bal, schiet en ... Sellerie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccingami FC 71%, Kobaïa 29%.
Maccingami FC - Kobaïa 0:2