Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Mia Squadra 7bellezze
Ala D Centr 3 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.9 gemiddelde waardering 39.6
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Lupo is nu in balbezit. Lupo passt de bal in één keer door. Ceresa rent richting de bal. Ceresa draait met de bal, schiet en ... Gajosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - 7bellezze 1:0

16e minuut.
Jankowski geeft een lange en hoge pass. Coranga is nu in balbezit. Coranga met een sublieme pass. Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Paetow probeert naar een medespeler te passen. Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coranga. Coranga krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lupo krijgt zijn hoofd ertegen. Lupatelli speelt de bal door. Klungelig pakt Sławoj de bal. Sypsas is nu in balbezit. Sypsas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ceresa rent richting de bal. Oxenford bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo onderschept slim de pass. Lupo haalt uit met een fantastische trap. Montaldo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lupatelli trapt de bal weg van het doel. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Malkhasyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Der Malkhasyan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sławoj is nu in balbezit. Sławoj geeft een hoge lob. İlet heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Mia Squadra - 7bellezze 1:1

35e minuut.
İlet geeft een hoge lob. Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaldo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montaldo krijgt een gele kaart. Lupo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ceresa neemt zijn aanloop. Gajosiński bokst de bal weg. Ceresa rent richting de bal. Ceresa draait met de bal, schiet en ... Gajosiński bokst de bal weg. Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - 7bellezze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 40%, 7bellezze 60%.
La Mia Squadra - 7bellezze 2:1

52e minuut.
Lupo schiet op doel. Lupatelli kopt de bal weg. Oxenford probeert de bal met de borst te controleren. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - 7bellezze 3:1

76e minuut.
Şırnaklıoğlu rent richting de bal. Şırnaklıoğlu passt de bal zonder na te denken. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lupo passt de bal in één keer door. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxenford is nu in balbezit. Ceresa onderschept slim de pass. Ceresa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Paetow kopt de bal weg. Montaldo probeert de bal met de borst te controleren. Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa schiet op doel. Gajosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 37%, 7bellezze 63%.
La Mia Squadra - 7bellezze 3:1