Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: old boys Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13985
old boys Cuneo F.C.
p1 Tactiek xyz
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


13e minuut.
Miniccio is nu in balbezit. Vertola verovert de bal door een tackle van achteren. Vertola passt de bal in één keer door. Salis rent richting de bal. Salis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Łagódka geeft een lange en hoge pass. Hudeda is nu in balbezit. Miniccio onderschept slim de pass. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Becia rent richting de bal. Becia passt de bal in één keer door. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Miniccio is nu in balbezit. Havenaar is nu in balbezit. Havenaar met een sublieme pass. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill schiet op doel. Ciobanu bokst de bal weg.

32e minuut.
Bucur geeft een lange en hoge pass. Daar is Hudeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugill rent richting de bal. Hugill schiet op doel. Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Cuneo F.C. 1:0

33e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Bucur geeft een lange en hoge pass. Daar is Hugill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miniccio rent richting de bal. Miniccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ciobanu trapt de bal weg. Strangio kopt de bal weg. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha schiet op doel. Maffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
old boys - Cuneo F.C. 1:1

40e minuut.
Daar is Anforti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Maffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 44%, Cuneo F.C. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
old boys - Cuneo F.C. 1:1

46e minuut.
Capecchi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Havenaar speelt de bal door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal met de wreef. Bucur is nu in balbezit. Bucur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varrà komt het veld opgelopen. Albuquerque komt het veld opgelopen. Komosiak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Brasola kopt de bal weg. Varrà is nu in balbezit. Cebolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Maffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ciobanu met een sublieme pass. Strangio kopt de bal weg. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Maffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Cuneo F.C. 1:2

72e minuut.
Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Bucur is nu in balbezit. Bucur geeft een lange en hoge pass. Albuquerque rent richting de bal. Albuquerque draait met de bal, schiet en ... Ciobanu bokst de bal weg.

75e minuut.
Miniccio met een sublieme pass. Albuquerque is nu in balbezit. Volpino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albuquerque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bucur neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Mosetto de bal. Mosetto speelt de bal door. Salis rent richting de bal. Salis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - Cuneo F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 41%, Cuneo F.C. 59%.
old boys - Cuneo F.C. 1:3