Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: BorgoRossa Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15235
BorgoRossa INTER MARILETI CASTELLO
mmmmmmmmm Tactiek c 523
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 62
solid Schieten incredible
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Dainelli met een sublieme pass. Burak rent richting de bal. Burak passt de bal met de wreef. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello passt de bal met de wreef. Staelens met een sublieme pass. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak probeert naar een medespeler te passen. Dainelli rent richting de bal. Dainelli geeft de bal voor. Milosteanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Calini geeft een lange en hoge pass. Zaghetto heeft problemen om de bal te vangen. Szweda begaat een overtreding. Zaghetto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staelens wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. Vivas geeft de bal voor. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Staelens passt de bal zonder na te denken. Caterincă heeft problemen om de bal te vangen. Caterincă met een sublieme pass. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Macaluso rent richting de bal. Coentrão maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coentrão naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 63%, INTER MARILETI CASTELLO 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 0:0

47e minuut.
Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello geeft een hoge lob. Zaghetto is nu in balbezit. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... Weißbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Staelens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macaluso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto onderschept slim de pass. Zaghetto schiet op doel. Weißbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Macaluso passt de bal in één keer door. Zaghetto rent richting de bal. Macaluso is nu in balbezit. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 0:1

67e minuut.
Macaluso geeft een lange en hoge pass. Beuzebú rent richting de bal. Spicciariello onderschept slim de pass. Spicciariello schiet op doel. Weißbecker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 0:2

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dainelli met een snelle inworp. Burak geeft een lange en hoge pass. Milosteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 1:2

78e minuut.
Staelens speelt de bal door. Macaluso rent richting de bal. Macaluso passt de bal met de wreef. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 1:3

80e minuut.
Badiali met de inworp. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă passt de bal in één keer door. Zaghetto is nu in balbezit. Zaghetto schiet op doel. Weißbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Dascălu neemt vlug de vrije trap. Alarcón kopt de bal weg. Caterincă geeft een hoge lob. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello geeft de bal voor. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubot rent richting de bal. Zaghetto onderschept slim de pass. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 1:4

87e minuut.
Zaghetto kopt de bal weg. Macaluso heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso passt de bal zonder na te denken. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto schiet op doel. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Badiali geeft een hoge lob. Staelens speelt de bal door. Macaluso heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso schiet op doel. Weißbecker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 68%, INTER MARILETI CASTELLO 32%.
BorgoRossa - INTER MARILETI CASTELLO 1:5