Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Matici La Mia Squadra
Prudenza Tactiek Ala D Centr 3
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Salacz probeert naar een medespeler te passen. Huerta heeft problemen om de bal te vangen. Asín onderschept slim de pass. Asín geeft een lange en hoge pass. Ostoja rent richting de bal. Esquivel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Matici - La Mia Squadra 1:0

29e minuut.
Tosik probeert naar een medespeler te passen. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal in één keer door. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tosik met de inworp. Salacz met een sublieme pass. Huerta heeft problemen om de bal te vangen. Huerta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bekrem de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Huerta speelt de bal door. Ngọc Thọ rent richting de bal. Mihliuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihliuc krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal in één keer door. Tosik rent richting de bal. Tosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilo onderschept slim de pass. Pilo speelt de bal door. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Esquivel bokst de bal weg. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Matici - La Mia Squadra 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Matici 61%, La Mia Squadra 39%.
A.S. Matici - La Mia Squadra 2:0

55e minuut.
Huerta passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thọ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihliuc. Mihliuc krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Złotnicki passt de bal zonder na te denken. Zieleziński heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński geeft een hoge lob. Ostoja rent richting de bal. Ostoja schiet op doel. Esquivel bokst de bal weg. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki geeft de bal voor. Esquivel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Zieleziński is nu in balbezit. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongfu rent richting de bal. Zhongfu schiet op doel. Esquivel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Matici - La Mia Squadra 3:0

62e minuut.
Caripuna met een snelle inworp. Złotnicki rent richting de bal. Stanković begaat een overtreding. Stanković krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Caripuna is nu in balbezit. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Domiter bokst de bal weg. Paal!

74e minuut.
Pilo is nu in balbezit. Ngọc Thọ onderschept slim de pass. Ngọc Thọ passt de bal met de wreef. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asín bereikt de bal nog maar net als eerste. Asín geeft een hoge lob. Inworp. Salacz met de inworp. Tosik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Caripuna geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maradona de bal onder controle te krijgen. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja draait met de bal, schiet en ... Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Matici - La Mia Squadra 4:0

83e minuut.
Caripuna is nu in balbezit. Salacz onderschept slim de pass. Salacz speelt de bal door. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zhongfu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki speelt de bal door. Klungelig pakt Zhongfu de bal. Zhongfu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Matici 58%, La Mia Squadra 42%.
A.S. Matici - La Mia Squadra 4:0