Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: gemelli Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6523
gemelli Maccingami FC
giorgio Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 30.6
formidable Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Bouba Khadam speelt de bal door. Snijders heeft problemen om de bal te vangen. Snijders passt de bal zonder na te denken. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bouba Khadam passt de bal zonder na te denken. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bacigalupo ... Strafschop! Bacigalupo krijgt een gele kaart. Brandschutz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bouba Khadam neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 1:0

5e minuut.
Brandschutz schiet op doel. Bacigalupo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cămătaru zal de hoekschop nemen. Bouba Khadam maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kosobucki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carp de bal. Carp probeert naar een medespeler te passen. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tijanić kopt de bal weg. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam passt de bal in één keer door. Snijders rent richting de bal. Snijders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carp speelt de bal door. Petrović probeert naar een medespeler te passen. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Snijders is nu in balbezit. Snijders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 2:0

13e minuut.
Pianegonda is nu in balbezit. Snijders verovert de bal door een tackle van achteren. Hohaia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hohaia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Szopeński kopt de bal weg. Snijders rent richting de bal. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... Sellerie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 3:0

17e minuut.
Bacigalupo verovert de bal door een tackle van achteren. Snijders onderschept slim de pass. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz schiet op doel. Sellerie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Polli controleert de bal met de borst. Bouba Khadam rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Polli ... Strafschop! Polli krijgt een gele kaart. Bouba Khadam raakt geblesseerd tijdens het duel. Bouba Khadam legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 4:0

20e minuut.
Kosobucki rent richting de bal. Kosobucki probeert naar een medespeler te passen. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 5:0

22e minuut.
Kosobucki speelt de bal door. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam passt de bal met de wreef. Snijders is nu in balbezit. Snijders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Polli geeft de bal voor. Tognetti rent richting de bal. Tognetti passt de bal in één keer door. Brandschutz is nu in balbezit. Brandschutz draait met de bal, schiet en ... Sellerie bokst de bal weg.

30e minuut.
Bouba Khadam passt de bal met de wreef. Daar is Brandschutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandschutz passt de bal in één keer door. Snijders heeft problemen om de bal te vangen. Snijders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Carp met een sublieme pass. Petrović met een sublieme pass. Daar is Bouba Khadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap. Sellerie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brandschutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandschutz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bacigalupo de bal onder controle te krijgen. Sellerie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam probeert naar een medespeler te passen. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru geeft een lange en hoge pass. Snijders springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Snijders bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam is nu in balbezit. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz draait met de bal, schiet en ... Sellerie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 6:0

43e minuut.
Bouba Khadam geeft een lange en hoge pass. Polli heeft problemen om de bal te vangen. Snijders bereikt de bal nog maar net als eerste. Snijders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 11%, Maccingami FC 89%.
gemelli - Maccingami FC 7:0

47e minuut.
Snijders bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Snijders de bal. Snijders geeft een lange en hoge pass. Daar is Bouba Khadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouba Khadam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bacigalupo onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Snijders passt de bal met de wreef. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru geeft de bal voor. Carp rent richting de bal. Carp geeft een hoge lob. Sellerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandschutz is nu in balbezit. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 8:0

58e minuut.
Bacigalupo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carp met de inworp. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Polli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cămătaru met de inworp. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 9:0

60e minuut.
Râlea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brandschutz is nu in balbezit. Brandschutz geeft een hoge lob. Râlea is nu in balbezit. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Polli geeft de bal voor. Dziuba heeft problemen om de bal te vangen. Tijanić kopt de bal weg. Brandschutz rent richting de bal. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap. Sellerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Cămătaru de bal onder controle te krijgen. Kosobucki rent richting de bal. Kosobucki speelt de bal door. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Petrović passt de bal zonder na te denken. Brandschutz is nu in balbezit. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... Sellerie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 10:0

70e minuut.
Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz is nu in balbezit. Brandschutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 11:0

70e minuut.
Heskey komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Râlea rent richting de bal. Râlea passt de bal met de wreef. Brandschutz rent richting de bal. Brandschutz draait met de bal, schiet en ... Sellerie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 12:0

79e minuut.
Tenda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cămătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cămătaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bouba Khadam de bal. Bouba Khadam haalt uit met een fantastische trap. Sellerie bokst de bal weg. Brandschutz is nu in balbezit. Brandschutz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sőreg met de inworp. Pianegonda rent richting de bal. Kosobucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pianegonda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pianegonda kan niet meer verder spelen. Casadei komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kosobucki met een sublieme pass. Râlea is nu in balbezit. Polli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Râlea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bouba Khadam legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 13:0

86e minuut.
Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam passt de bal zonder na te denken. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel. Sellerie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Maccingami FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 15%, Maccingami FC 85%.
gemelli - Maccingami FC 14:0