Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: Dante Di Nanni
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15438
Kobaïa Berta Team
kobaia5 Tactiek sconfitta sicura
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.2 gemiddelde waardering 50.2
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Leftraru met een sublieme pass. Beethoven is nu in balbezit. Dowgwiłło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beethoven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wintjens legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cacciopini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Schiavelli passt de bal zonder na te denken. Girotto is nu in balbezit. Girotto probeert naar een medespeler te passen. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Lapčević onderschept slim de pass. Lapčević geeft een hoge lob. Beethoven kopt de bal weg. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru draait met de bal, schiet en ... Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Michele bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent rent richting de bal. Angenent passt de bal zonder na te denken. De lotto rent richting de bal. De lotto draait met de bal, schiet en ... Zeefuik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ramoni rent richting de bal. Beethoven onderschept slim de pass. Beethoven passt de bal in één keer door. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leftraru passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven onderschept slim de pass. Beethoven schiet op doel. Cacciopini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Berta Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 67%, Berta Team 33%.
Kobaïa - Berta Team 0:1

60e minuut.
Schiavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru onderschept slim de pass. Leftraru passt de bal met de wreef. Beethoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Beethoven draait met de bal, schiet en ... Cacciopini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuna met de inworp. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj geeft een lange en hoge pass. De lotto maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Angenent is nu in balbezit. Angenent geeft een lange en hoge pass. Schiavelli probeert de bal aan de voet te houden. Leftraru verovert de bal door een tackle van achteren. Leftraru draait met de bal, schiet en ... Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leftraru rent richting de bal. Beethoven is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wawrzecki rent richting de bal. Angenent rent richting de bal. Angenent geeft een hoge lob. Leftraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftraru schiet op doel. Cacciopini bokst de bal weg. Beethoven is nu in balbezit. Beethoven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Berta Team 0:2

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cacciopini met een harde bal richting middenveld. Liclican kopt de bal weg. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Berta Team 0:3

80e minuut.
Inworp. Michele met de inworp. Milevoj rent richting de bal. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Girotto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wintjens speelt de bal door. Beethoven rent richting de bal. Leftraru is nu in balbezit. Leftraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Berta Team 0:4

85e minuut.
Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Girotto rent richting de bal. Tuna begaat een overtreding. Tuna krijgt een gele kaart. Girotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Milevoj wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 60%, Berta Team 40%.
Kobaïa - Berta Team 0:4