Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: 7bellezze Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
7bellezze U.C. Virtualdoria
433 Tactiek 4312wip
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Benvenuti geeft een lange en hoge pass. Palladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Palladini passt de bal in één keer door. Cruccu rent richting de bal. Cruccu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Di Bonito controleert de bal met de borst. Di Bonito geeft de bal voor. Tabaszewski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Palladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassoni speelt de bal door. Cruccu rent richting de bal. Cruccu schiet op doel. Drucker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazzi heeft problemen om de bal te vangen. Cruccu rent richting de bal. Codazzi rent richting de bal. Codazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Codazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu schiet op doel. Drucker bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Codazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazzi passt de bal met de wreef. Cruccu is nu in balbezit. Codazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazzi schiet op doel. Drucker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:1

30e minuut.
Codazzi rent richting de bal. Cruccu is nu in balbezit. Codazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Codazzi kopt de bal weg. Cruccu heeft problemen om de bal te vangen. Codazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazzi draait met de bal, schiet en ... Drucker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:2

45e minuut.
Coranga speelt de bal door. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bonito geeft een lange en hoge pass. Codazzi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 61%, U.C. Virtualdoria 39%.
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:3

48e minuut.
Sassoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Montaldo de bal. Cruccu is nu in balbezit. Cruccu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Palladini rent richting de bal. Palladini passt de bal in één keer door. Sassoni met een sublieme pass. Cruccu rent richting de bal. Cruccu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Palladini probeert naar een medespeler te passen. Caira rent richting de bal. Caira speelt de bal door. Cruccu heeft problemen om de bal te vangen. Cruccu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:4

58e minuut.
Benvenuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benvenuti geeft een lange en hoge pass. Cruccu kopt de bal weg. Codazzi is nu in balbezit. Codazzi schiet op doel. Drucker bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Codazzi rent richting de bal. Codazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:5

63e minuut.
Sollai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tabaszewski passt de bal met de wreef. Lacadé rent richting de bal. Lacadé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sławoj rent richting de bal. Şırnaklıoğlu is nu in balbezit. Şırnaklıoğlu passt de bal in één keer door. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Civardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sławoj is nu in balbezit. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Lacadé is nu in balbezit. Lacadé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Campanella met de inworp. Sassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassoni geeft een hoge lob. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:6

86e minuut.
Ghiţă passt de bal in één keer door. Oxenford met een sublieme pass. Lacadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacadé haalt uit met een fantastische trap. Civardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

90e minuut.
Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Caira rent richting de bal. Caira passt de bal met de wreef. Cruccu rent richting de bal. Cruccu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 60%, U.C. Virtualdoria 40%.
7bellezze - U.C. Virtualdoria 0:6