Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuneo F.C. 7bellezze
xyz Tactiek 433
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 43.6
formidable Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Isnardi speelt de bal door. Strangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangio passt de bal met de wreef. Cebolinha heeft problemen om de bal te vangen. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mosetto passt de bal met de wreef. Salis heeft problemen om de bal te vangen. Salis schiet op doel. Materski probeert de bal aan de voet te houden. Purăveţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - 7bellezze 1:0

13e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Strangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangio speelt de bal door. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Purăveţ met een harde bal richting middenveld. Isnardi kopt de bal weg. Montaldo probeert de bal met de borst te controleren. Salis rent richting de bal. Salis schiet op doel. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ignazi met een sublieme pass. Strangio speelt de bal door. Favali rent richting de bal. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha geeft de bal voor. Purăveţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Capecchi geeft een hoge lob. Salis kopt de bal weg. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Purăveţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - 7bellezze 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Montaldo de bal. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi speelt de bal door. Klungelig pakt Cebolinha de bal. Cebolinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ciobanu met een sublieme pass. Strangio kopt de bal weg. Ghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Salis verovert de bal door een tackle van achteren. Salis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ghiţă probeert naar een medespeler te passen. Coranga is nu in balbezit. Ignazi begaat een overtreding. Ignazi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Montaldo is nu in balbezit. Isnardi onderschept slim de pass. Isnardi passt de bal zonder na te denken. Salis rent richting de bal. Salis schiet op doel. Purăveţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuneo F.C. 32%, 7bellezze 68%.
Cuneo F.C. - 7bellezze 2:0

46e minuut.
Botrini komt het veld opgelopen. Marsiliano komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Isnardi met een sublieme pass. Salis is nu in balbezit. Salis passt de bal in één keer door. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha passt de bal met de wreef. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - 7bellezze 3:0

54e minuut.
Marsiliano speelt de bal door. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha probeert naar een medespeler te passen. Salis rent richting de bal. Salis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Coranga kopt de bal weg. Sinibaldi rent richting de bal. Vertola rent richting de bal. Sinibaldi onderschept slim de pass. Sinibaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tabaszewski kopt de bal weg. Mosetto rent richting de bal. Mosetto passt de bal met de wreef. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Botrini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosetto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piedra de bal. Marsiliano onderschept slim de pass. Marsiliano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Capecchi geeft een hoge lob. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Strangio is nu in balbezit. Strangio passt de bal in één keer door. Materski heeft problemen om de bal te vangen. Salis is nu in balbezit. Salis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Daar is Cebolinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangio passt de bal in één keer door. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tremolada komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mosetto verovert de bal door een tackle van achteren. Salis heeft problemen om de bal te vangen. Salis passt de bal zonder na te denken. Tremolada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salis is nu in balbezit. Salis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - 7bellezze 4:0

79e minuut.
Tabaszewski probeert naar een medespeler te passen. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga passt de bal zonder na te denken. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ciobanu met een harde bal richting middenveld. Montaldo heeft problemen om de bal te vangen. Strangio met een sublieme pass. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Marsiliano probeert naar een medespeler te passen. Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Salis met een sublieme pass. Tremolada is nu in balbezit. Tremolada draait met de bal, schiet en ... Purăveţ bokst de bal weg.

90e minuut.
Materski heeft problemen om de bal te vangen. Tremolada is nu in balbezit. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis draait met de bal, schiet en ... Purăveţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - 7bellezze 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuneo F.C. 31%, 7bellezze 69%.
Cuneo F.C. - 7bellezze 5:0