Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Cigar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5170
Gina Alessandra Reyes AtleticoMonaco
tatticabuona Tactiek Canosalandia
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 62.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Yağlısakal speelt de bal door. Spatharis is nu in balbezit. Spatharis passt de bal met de wreef. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson schiet op doel. Mövlüyarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Nousis is nu in balbezit. Ciumak rent richting de bal. Ciumak passt de bal in één keer door. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... Ventura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 1:0

14e minuut.
Domagała passt de bal in één keer door. Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţirtea passt de bal zonder na te denken. Hámos is nu in balbezit. Hámos schiet op doel. Ventura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
İlyasov passt de bal met de wreef. Hámos rent richting de bal. Hámos speelt de bal door. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Spatharis is nu in balbezit. Spatharis geeft de bal voor. Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru onderschept slim de pass. Doru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 1:1

19e minuut.
Petrakiev probeert naar een medespeler te passen. Hámos rent richting de bal. Hámos passt de bal in één keer door. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ciumak passt de bal met de wreef. Petrakiev is nu in balbezit. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis draait met de bal, schiet en ... Ventura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 2:1

27e minuut.
Spinazzi geeft een lange en hoge pass. Bosh controleert de bal met de borst. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru onderschept slim de pass. Doru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hámos rent richting de bal. Hámos speelt de bal door. Nousis is nu in balbezit. Nousis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yağlısakal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Nousis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lorenzo ... Strafschop! Lorenzo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Nousis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciumak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 3:1

40e minuut.
Ţirtea passt de bal met de wreef. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinazzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hámos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Petrakiev neemt zijn aanloop. Ventura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kuschler geeft een hoge lob. Germain controleert de bal met de borst. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap. Ventura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 4:1

45e minuut.
Germain rent richting de bal. Nousis verovert de bal door een tackle van achteren. Nousis passt de bal met de wreef. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gina Alessandra Reyes 49%, AtleticoMonaco 51%.
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 4:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Germain de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ţirtea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hámos rent richting de bal. Hámos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinazzi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hámos. Hámos krijgt een gele kaart.

53e minuut.
İlyasov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spatharis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jemson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 4:2

53e minuut.
Petrakiev met een sublieme pass. Hámos is nu in balbezit. Jemson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jemson krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Hámos raakt geblesseerd tijdens het duel. Domagała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petrakiev rent richting de bal. Germain begaat een overtreding. Petrakiev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciumak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gapiński passt de bal in één keer door. Domagała heeft problemen om de bal te vangen. Domagała passt de bal met de wreef. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... Ventura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Petrakiev passt de bal in één keer door. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Germain zijn tegenspeler op de grond. Germain krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Jemson met een sublieme pass. Spatharis is nu in balbezit. Ţirtea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţirtea krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev speelt de bal door. Ciumak is nu in balbezit. Nousis rent richting de bal. Nousis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gapiński onderschept slim de pass. Gapiński geeft de bal voor. Hámos kopt de bal weg. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel. Ventura bokst de bal weg.

83e minuut.
Jemson geeft de bal voor. Doru rent richting de bal. Kuschler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Donatelli neemt zijn aanloop. Paal!

88e minuut.
Nousis passt de bal zonder na te denken. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft de bal voor. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Spinazzi probeert naar een medespeler te passen. Hámos heeft problemen om de bal te vangen. Spinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos verovert de bal door een tackle van achteren. Hámos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gina Alessandra Reyes 50%, AtleticoMonaco 50%.
Gina Alessandra Reyes - AtleticoMonaco 5:2