Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jupus ITA dinamo gillo
d41-2a_v3.2 Tactiek Test_3_INV
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Gregori is nu in balbezit. Cyps onderschept slim de pass. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Montalván rent richting de bal. Montalván geeft een hoge lob. Karinthy kan de bal niet met de borst controleren. Deserta is nu in balbezit. Deserta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Guilhengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta is nu in balbezit. Balbonesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deserta raakt geblesseerd tijdens het duel. Deserta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Domowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Deserta rent richting de bal. Deserta schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gal passt de bal in één keer door. Russig is nu in balbezit. Russig geeft een lange en hoge pass. Gregori krijgt zijn hoofd ertegen. Bailescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Guilhengas passt de bal in één keer door. Magnanimi speelt de bal door. Deserta rent richting de bal. Cebba is nu in balbezit. Deserta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hang rent richting de bal. Cebba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deserta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Domowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - dinamo gillo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 46%, dinamo gillo 54%.
FC Jupus ITA - dinamo gillo 1:0

46e minuut.
Raig komt het veld opgelopen. Tašner komt het veld opgelopen. Sánchez Armas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Asilefe probeert naar een medespeler te passen. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal speelt de bal door. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ... Bailescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Gal onderschept slim de pass. Gal speelt de bal door. Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Gregori maakt een snoekduik en kopt de bal. Bailescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jupus ITA - dinamo gillo 1:1

86e minuut.
Magnanimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnanimi passt de bal in één keer door. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig schiet op doel. Domowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 56%, dinamo gillo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jupus ITA - dinamo gillo 1:1