Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Mimalino Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25999
Mimalino atletico San Miguel
3alto Tactiek 4321 bum a
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Zahorski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gładki komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Nozicska geeft de bal voor. Inworp. Georget zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castella geeft een hoge lob. Selviboylu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Castella geeft een lange en hoge pass. Selviboylu rent richting de bal. Nozicska legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selviboylu raakt geblesseerd tijdens het duel. Selviboylu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Plaznić passt de bal met de wreef. Gładki is nu in balbezit. Gładki passt de bal met de wreef. Vojvodić is nu in balbezit. Vojvodić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 55%, atletico San Miguel 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - atletico San Miguel 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Vojvodić de bal. de la Chica rent richting de bal. Ponsaerts begaat een overtreding. Ponsaerts krijgt een gele kaart. de la Chica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiricheş met een snel genomen vrije trap. de la Chica krijgt zijn hoofd ertegen. Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cera neemt de hoekschop. Selviboylu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Georget met de inworp. Castella rent richting de bal. Castella probeert naar een medespeler te passen. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castella neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Chica rent richting de bal. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - atletico San Miguel 1:0

61e minuut.
de la Chica rent richting de bal. Ponsaerts begaat een overtreding. de la Chica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van den Brom komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Tibeuf komt het veld opgelopen. Aligiannis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Aligiannis passt de bal zonder na te denken. Daar is Tibeuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tibeuf met een sublieme pass. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 55%, atletico San Miguel 45%.
Mimalino - atletico San Miguel 1:0