Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furie Rosse i kamaleonti
otto Tactiek 523
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Krol is nu in balbezit. Krol geeft een hoge lob. Inworp. Dupont met een snelle inworp. Degraeve geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Minimi speelt de bal door. Pollam is nu in balbezit. Doganis verovert de bal door een tackle van achteren. Doganis geeft een lange en hoge pass. Planck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minimi trapt de bal weg van het doel. Krekel probeert naar een medespeler te passen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
D`Ambruoso geeft een lange en hoge pass. Ranković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - i kamaleonti 1:0

30e minuut.
Krol verovert de bal door een tackle van achteren. Vormärz speelt de bal door. Vasyliv met een sublieme pass. Planck rent richting de bal. Planck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Antuofermo verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Grochal met de inworp. Vasyliv is nu in balbezit. Vasyliv geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 55%, i kamaleonti 45%.
Furie Rosse - i kamaleonti 1:0

50e minuut.
Planck is nu in balbezit. Grochal rent richting de bal. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Planck rent richting de bal. Planck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Degraeve de bal. Krol rent richting de bal. Krol geeft een lange en hoge pass. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pollam rent richting de bal. Ranković verovert de bal door een tackle van achteren. Ranković geeft de bal voor. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degraeve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupont geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dymacz is nu in balbezit. Dymacz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pollam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollam schiet op doel. Değirmencioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - i kamaleonti 2:0

82e minuut.
Grochal passt de bal in één keer door. Michelagnoli speelt de bal door. Planck is nu in balbezit. Planck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - i kamaleonti 2:1

87e minuut.
Krol passt de bal in één keer door. Vormärz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnozzi begaat een overtreding. Pagnozzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 49%, i kamaleonti 51%.
Furie Rosse - i kamaleonti 2:1