Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli Soccer S.S.C.CONDOR
352zone Tactiek Chiara Serie C
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 62
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gallotta geeft een hoge lob. Mitić kopt de bal weg. Mitić rent richting de bal. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:1

3e minuut.
Jagodics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahrenholz speelt de bal door. Gallotta met een sublieme pass. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mitić is nu in balbezit. Mitić draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk bokst de bal weg.

6e minuut.
Mitić passt de bal in één keer door. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute draait met de bal, schiet en ... Roncallo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:2

8e minuut.
Gallotta speelt de bal door. Mitić rent richting de bal. Mitić passt de bal met de wreef. Mamute is nu in balbezit. Mamute schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Fahrenholz met een sublieme pass. Jagodics met een sublieme pass. Klungelig pakt Roncallo de bal. Mamute is nu in balbezit. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitić rent richting de bal. Mitić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:3

14e minuut.
Abrusci passt de bal met de wreef. Mamute probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turcino rent richting de bal. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Renusz geeft een lange en hoge pass. Mitić kopt de bal weg. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:4

23e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Gallotta onderschept slim de pass. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:5

25e minuut.
Renusz rent richting de bal. Renusz geeft een hoge lob. Mitić rent richting de bal. Mitić schiet op doel. Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:6

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roncallo trapt de bal weg. Jagodics kopt de bal weg. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Roncallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Mitić is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:7

29e minuut.
Gallotta is nu in balbezit. Gallotta passt de bal in één keer door. Mamute is nu in balbezit. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:8

30e minuut.
Dioni is nu in balbezit. Mitić rent richting de bal. Mitić geeft de bal voor. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:9

38e minuut.
Weiner speelt de bal door. Renusz rent richting de bal. Renusz geeft een lange en hoge pass. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:10

42e minuut.
Daar is Jagodics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Gallotta speelt de bal door. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić schiet op doel. Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:11

45e minuut.
Zaki is nu in balbezit. Fahrenholz onderschept slim de pass. Fahrenholz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mamute de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nanopoulos komt het veld opgelopen. Borovčanin komt het veld opgelopen. Roncarolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer 80%, S.S.C.CONDOR 20%.
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:11

47e minuut.
Gallotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallotta passt de bal in één keer door. Mitić heeft problemen om de bal te vangen. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:12

48e minuut.
Turcino passt de bal zonder na te denken. Abrusci met een sublieme pass. Fahrenholz speelt de bal door. Daar is Mitić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:13

50e minuut.
Nanopoulos geeft de bal voor. Borovčanin kopt de bal weg. Mitić is nu in balbezit. Mitić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:14

52e minuut.
Fahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Gallotta is nu in balbezit. Gallotta passt de bal met de wreef. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:15

54e minuut.
Nanopoulos is nu in balbezit. Nanopoulos passt de bal met de wreef. Borovčanin rent richting de bal. Borovčanin draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:16

55e minuut.
Gia Toàn komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pieprzyk trapt de bal weg. Nanopoulos kopt de bal weg. Borovčanin heeft problemen om de bal te vangen. Borovčanin haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncallo rent richting de bal. Roncallo geeft de bal voor. Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:17

63e minuut.
Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn passt de bal zonder na te denken. Dioni rent richting de bal. Gia Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Toàn passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:18

66e minuut.
Roncarolo is nu in balbezit. Roncarolo geeft de bal voor. Catalini heeft problemen om de bal te vangen. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk bokst de bal weg. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:19

68e minuut.
Gallotta rent richting de bal. Gallotta geeft een hoge lob. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:20

70e minuut.
Ptačovský met een sublieme pass. Nanopoulos is nu in balbezit. Nanopoulos probeert naar een medespeler te passen. Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:21

71e minuut.
Ludwikowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin passt de bal in één keer door. Daar is Gia Toàn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:22

77e minuut.
Borovčanin onderschept slim de pass. Borovčanin geeft een lange en hoge pass. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:23

78e minuut.
Nanopoulos rent richting de bal. Nanopoulos passt de bal zonder na te denken. Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:24

80e minuut.
Roncarolo heeft problemen om de bal te vangen. Roncarolo geeft een lange en hoge pass. Gia Toàn kopt de bal weg. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ludwikowski zal de hoekschop nemen. Borovčanin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Fahrenholz rent richting de bal. Fahrenholz geeft een hoge lob. Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:25

85e minuut.
Klungelig pakt Paletti de bal. Borovčanin rent richting de bal. Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin verovert de bal door een tackle van achteren. Borovčanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borovčanin geeft een hoge lob. Roncallo heeft problemen om de bal te vangen. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:26

87e minuut.
Nanopoulos geeft een hoge lob. Daar is Catalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Toàn rent richting de bal. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:27

89e minuut.
Abrusci bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin onderschept slim de pass. Borovčanin passt de bal in één keer door. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer 76%, S.S.C.CONDOR 24%.
Napoli Soccer - S.S.C.CONDOR 0:27