Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Vudier Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23578
dinamo gillo AtleticoMonaco
Test_3_INV Tactiek Canosalandia
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 62.8
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Jemson is nu in balbezit. Donatelli speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lixa heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spatharis zal de hoekschop nemen. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Domowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Necid is nu in balbezit. Necid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asilefe met de inworp. Gal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Spinazzi geeft een hoge lob. Jemson is nu in balbezit. Jemson met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... Domowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Yağlısakal speelt de bal door. Spatharis rent richting de bal. Spatharis passt de bal met de wreef. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Domowicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Turmanidze heeft problemen om de bal te vangen. Turmanidze geeft een hoge lob. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Ventura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - AtleticoMonaco 1:0

38e minuut.
Lascaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murgu is nu in balbezit. Murgu geeft een lange en hoge pass. Jemson rent richting de bal. Jemson schiet op doel. Domowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 61%, AtleticoMonaco 39%.
dinamo gillo - AtleticoMonaco 1:0

46e minuut.
Inworp. Karinthy met de inworp. Gal geeft de bal voor. Gregori springt en kopt de bal. Ventura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - AtleticoMonaco 2:0

49e minuut.
Spatharis rent richting de bal. Karinthy onderschept slim de pass. Karinthy passt de bal in één keer door. Gregori rent richting de bal. Gregori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Necid rent richting de bal. Necid geeft een lange en hoge pass. Turmanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade onderschept slim de pass. Andrade draait met de bal, schiet en ... Domowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Jemson is nu in balbezit. Cebba rent richting de bal. Jemson onderschept slim de pass. Jemson geeft een lange en hoge pass. Andrade springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Lascaro rent richting de bal. Russig is nu in balbezit. Russig met een sublieme pass. Gregori rent richting de bal. Gregori schiet op doel. Ventura bokst de bal weg.

67e minuut.
Lixa kopt de bal weg. Gal controleert de bal met de borst. Gal passt de bal met de wreef. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Spatharis met een sublieme pass. Donatelli rent richting de bal. Donatelli passt de bal in één keer door. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - AtleticoMonaco 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ka Lung komt het veld opgelopen. Doru komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Yağlısakal passt de bal zonder na te denken. Donatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatelli passt de bal in één keer door. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rothwell geeft een lange en hoge pass. Spatharis rent richting de bal. Spatharis passt de bal met de wreef. Jemson rent richting de bal. Jemson schiet op doel. Domowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 56%, AtleticoMonaco 44%.
dinamo gillo - AtleticoMonaco 2:1