Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jupus ITA Gina Alessandra Reyes
d4-31a Tactiek tatticabuona
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 64.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ciumak geeft een lange en hoge pass. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sánchez Armas zijn tegenspeler op de grond. Petrakiev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Domagała neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hámos probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas met een sublieme pass. Ferrero rent richting de bal. Ferrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Petrakiev rent richting de bal. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak passt de bal met de wreef. Nousis is nu in balbezit. Nousis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Tiholov rent richting de bal. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev passt de bal in één keer door. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sánchez Armas geeft de bal voor. Klungelig pakt Ylagan de bal. Hang speelt de bal door. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. Mövlüyarov bokst de bal weg.

32e minuut.
Hang kopt de bal weg. Fernández de Larrinoa probeert de bal met de borst te controleren. Fernández de Larrinoa met een sublieme pass. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. Mövlüyarov bokst de bal weg.

42e minuut.
Nousis heeft problemen om de bal te vangen. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev passt de bal in één keer door. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos haalt uit met een fantastische trap. Bailescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Guilhengas heeft problemen om de bal te vangen. Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang passt de bal zonder na te denken. Guilhengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilhengas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 42%, Gina Alessandra Reyes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jupus ITA - Gina Alessandra Reyes 0:0

46e minuut.
Vreugdenhil komt het veld opgelopen. Raig komt het veld opgelopen. Hámos rent richting de bal. Raig onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţirtea. Ţirtea krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nousis passt de bal in één keer door. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev schiet op doel. Bailescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bärtschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... Bailescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Gina Alessandra Reyes 0:1

57e minuut.
Ciumak met een sublieme pass. Daar is Hámos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Sánchez Armas zijn tegenspeler op de grond. Sánchez Armas krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Domagała is nu in balbezit. Domagała probeert naar een medespeler te passen. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Ciumak passt de bal in één keer door. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Montalván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak met een sublieme pass. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Litkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos is nu in balbezit. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel. Bailescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Gina Alessandra Reyes 0:2

79e minuut.
Ylagan is nu in balbezit. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea probeert naar een medespeler te passen. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... Bailescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos is nu in balbezit. Hámos probeert naar een medespeler te passen. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hang passt de bal met de wreef. Daar is Raig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciumak krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Litkowski met een sublieme pass. Raig kan de bal niet met de borst controleren. Litkowski rent richting de bal. Raig is nu in balbezit. Raig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Guilhengas passt de bal met de wreef. Vreugdenhil is nu in balbezit. Vreugdenhil geeft de bal voor. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap. Mövlüyarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 55%, Gina Alessandra Reyes 45%.
FC Jupus ITA - Gina Alessandra Reyes 0:2