Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i kamaleonti atletico San Miguel
523 Tactiek 4321 bum b
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Vojvodić speelt de bal door. Tibeuf is nu in balbezit. Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Şık is nu in balbezit. Şık draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Vormärz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Planck heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Nozicska ... Strafschop! Nozicska krijgt een gele kaart. Planck raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Planck neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - atletico San Miguel 1:0

22e minuut.
Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek begaat een overtreding. Vojvodić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vojvodić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şık springt en kopt de bal. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vormärz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vormärz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krekel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Planck krijgt zijn hoofd ertegen. Nicolici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - atletico San Miguel 2:0

39e minuut.
Nozicska speelt de bal door. Emelequiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık verovert de bal door een tackle van achteren. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vojvodić verovert de bal door een tackle van achteren. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol verovert de bal door een tackle van achteren. Vojvodić rent richting de bal. Vojvodić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vojvodić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plaznić komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Nozicska geeft een hoge lob. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasyliv. Vasyliv krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 62%, atletico San Miguel 38%.
i kamaleonti - atletico San Miguel 2:0

52e minuut.
Gładki is nu in balbezit. Vasyliv onderschept slim de pass. Vasyliv geeft een lange en hoge pass. Planck is nu in balbezit. Planck schiet op doel. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grochal is nu in balbezit. Grochal haalt uit met een fantastische trap. Nicolici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal onderschept slim de pass. Grochal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal draait met de bal, schiet en ... Nicolici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ranković rent richting de bal. Ranković passt de bal in één keer door. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Jurubeba komt het veld opgelopen. van der Lem komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Garde onderschept slim de pass. Garde probeert naar een medespeler te passen. Şık is nu in balbezit. Vasyliv verovert de bal door een tackle van achteren. Goldblum met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - atletico San Miguel 3:0

69e minuut.
Inworp. van den Brom komt het veld opgelopen. Kielich komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doganis rent richting de bal. Kielich verovert de bal door een tackle van achteren. Kielich speelt de bal door. Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba schiet op doel. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marek is nu in balbezit. Plaznić onderschept slim de pass. Plaznić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - atletico San Miguel 3:1

78e minuut.
van der Lem rent richting de bal. van der Lem met een sublieme pass. Jurubeba rent richting de bal. Plaznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Değirmencioğlu trapt de bal weg van het doel. Grochal kopt de bal weg. Daar is Nozicska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Plaznić de bal onder controle te krijgen. Emelequiano kopt de bal weg. Krekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić onderschept slim de pass. Plaznić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 63%, atletico San Miguel 37%.
i kamaleonti - atletico San Miguel 3:1