Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furie Rosse Mimalino
otto Tactiek 3alto
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Dupont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendicino verovert de bal door een tackle van achteren. Mendicino geeft een lange en hoge pass. Pollam krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Mimalino 1:0

4e minuut.
Daar is Selviboylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selviboylu met een sublieme pass. de la Chica is nu in balbezit. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... Minimi bokst de bal weg.

10e minuut.
Selviboylu met een sublieme pass. de la Chica is nu in balbezit. Pagnozzi begaat een overtreding. de la Chica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castella komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Selviboylu passt de bal zonder na te denken. de la Chica probeert de bal met de borst te controleren. Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Minimi met een harde bal richting middenveld. Georget is nu in balbezit. Pollam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pollam krijgt een gele kaart.

27e minuut.
de la Chica kopt de bal weg. Castella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Degraeve de bal. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. Minimi bokst de bal weg.

30e minuut.
Mendicino met een snelle inworp. Dupont is nu in balbezit. Dupont probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... Yakarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bogaerts is nu in balbezit. Dymacz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Mimalino 2:0

32e minuut.
Bogaerts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inczewski. Bogaerts raakt geblesseerd tijdens het duel. Dymacz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spiridon kopt de bal weg. Daar is de la Chica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont geeft een lange en hoge pass. Bogaerts maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Selviboylu speelt de bal door. Cera is nu in balbezit. Cera passt de bal in één keer door. Daar is Selviboylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... Minimi bokst de bal weg. Michelagnoli rent richting de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Georget is nu in balbezit. Georget probeert naar een medespeler te passen. Castella is nu in balbezit. Castella geeft de bal voor. Selviboylu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Dymacz verovert de bal door een tackle van achteren. Dymacz speelt de bal door. Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dymacz rent richting de bal. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Yakarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Mimalino 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 57%, Mimalino 43%.
Furie Rosse - Mimalino 3:0

48e minuut.
Cera passt de bal zonder na te denken. de la Chica rent richting de bal. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu schiet op doel. Minimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Mimalino 3:1

57e minuut.
Castella heeft problemen om de bal te vangen. Castella geeft een hoge lob. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. Minimi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dymacz is nu in balbezit. Dymacz passt de bal met de wreef. Mendicino rent richting de bal. Mendicino geeft een hoge lob. Pollam krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz geeft een lange en hoge pass. Chiricheş is nu in balbezit. Bogaerts onderschept slim de pass. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Selviboylu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Chica rent richting de bal. Michelagnoli rent richting de bal. Selviboylu verovert de bal door een tackle van achteren. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. Minimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pollam rent richting de bal. Mendicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendicino geeft een hoge lob. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Spiridon geeft de bal voor. Inworp. Mendicino met de inworp. Degraeve is nu in balbezit. Degraeve geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon onderschept slim de pass. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Mimalino 4:1

82e minuut.
de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu is nu in balbezit. Antuofermo onderschept slim de pass. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Minimi bokst de bal weg.

83e minuut.
Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dymacz. Dymacz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 49%, Mimalino 51%.
Furie Rosse - Mimalino 4:1