Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam S.S.C.CONDOR
352 STRETTO Tactiek Chiara Serie C
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 64.2
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gallotta met een sublieme pass. Daar is Ghilardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitić rent richting de bal. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mitić is nu in balbezit. Mitić passt de bal zonder na te denken. Ghilardi verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel. Panfili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:1

9e minuut.
Mitić kopt de bal weg. Mamute is nu in balbezit. Abbruzzese is nu in balbezit. Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mitić is nu in balbezit. Mitić passt de bal zonder na te denken. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel. Panfili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:2

11e minuut.
Galliano passt de bal met de wreef. Jagodics geeft de bal voor. Mamute kopt de bal weg. Mitić rent richting de bal. Mitić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fissiraga is nu in balbezit. Mamute onderschept slim de pass. Abbruzzese legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mamute is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mamute legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Panfili bokst de bal weg. Mamute is nu in balbezit. Mamute schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:3

20e minuut.
Gallotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gallotta neemt de hoekschop. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fahrenholz passt de bal zonder na te denken. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute passt de bal in één keer door. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Panfili bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:4

27e minuut.
Mamute is nu in balbezit. Mamute passt de bal zonder na te denken. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Panfili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:5

29e minuut.
Abbruzzese geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Panfili bokst de bal weg.

30e minuut.
Fissiraga geeft de bal voor. Inworp. Jagodics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft een hoge lob. Fissiraga heeft problemen om de bal te vangen. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gallotta passt de bal met de wreef. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute met een sublieme pass. Mitić rent richting de bal. Mitić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ghilardi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gallotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Gallotta met een snelle inworp. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić geeft de bal voor. Mamute springt en kopt de bal. Panfili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Abbruzzese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 76%, S.S.C.CONDOR 24%.
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:5

46e minuut.
Amedick komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gallotta rent richting de bal. Gallotta passt de bal met de wreef. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:6

51e minuut.
Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamute legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Panfili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:7

53e minuut.
Daar is Jagodics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Abbruzzese rent richting de bal. Mamute onderschept slim de pass. Mamute schiet op doel. Panfili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitić is nu in balbezit. Mitić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:8

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borovčanin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mamute met een sublieme pass. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jagodics de bal. Jagodics haalt uit met een fantastische trap. Panfili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abbruzzese heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mamute neemt de hoekschop. Borovčanin probeert de bal met de borst te controleren. Borovčanin schiet op doel. Panfili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:9

57e minuut.
Gallotta speelt de bal door. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin geeft de bal voor. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:10

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Renusz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Borovčanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borovčanin met een sublieme pass. Gallotta geeft een lange en hoge pass. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel. Panfili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jagodics met een sublieme pass. Amedick rent richting de bal. Amedick geeft de bal voor. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Panfili bokst de bal weg.

68e minuut.
Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Mamute probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borovčanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borovčanin haalt uit met een fantastische trap. Panfili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:11

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanopoulos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mamute is nu in balbezit. Ghilardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mamute raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mamute neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:12

73e minuut.
Borovčanin rent richting de bal. Borovčanin passt de bal in één keer door. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... Panfili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:13

76e minuut.
Fahrenholz met een sublieme pass. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics geeft de bal voor. Borovčanin kopt de bal weg. Mamute is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:14

77e minuut.
Roncarolo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Marani passt de bal zonder na te denken. Jagodics rent richting de bal. Jagodics passt de bal in één keer door. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Ghilardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbruzzese passt de bal in één keer door. Mamute is nu in balbezit. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Jagodics passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nanopoulos de bal. Nanopoulos met een sublieme pass. Borovčanin is nu in balbezit. Borovčanin draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Mino de bal. Nanopoulos speelt de bal door. Borovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovčanin haalt uit met een fantastische trap. Panfili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:15

87e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanopoulos onderschept slim de pass. Nanopoulos passt de bal zonder na te denken. Jagodics geeft een lange en hoge pass. Mamute maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ptačovský is nu in balbezit. Ptačovský geeft een hoge lob. Borovčanin kopt de bal weg. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 74%, S.S.C.CONDOR 26%.
AzzurriDreamTeam - S.S.C.CONDOR 0:15