Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Oriano & Sergio
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19426
toalha branca Napoli Soccer
Kralice Mira Tactiek 352zone
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 31.2
solide Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Fariolo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dioni de bal. Lábas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lábas geeft een lange en hoge pass. Kołakowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Napoli Soccer 1:0

7e minuut.
Fariolo passt de bal met de wreef. Lábas rent richting de bal. Lábas passt de bal zonder na te denken. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Napoli Soccer 2:0

28e minuut.
Roncallo onderschept slim de pass. Roncallo geeft een hoge lob. Turcino kopt de bal weg. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Napoli Soccer 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 42%, Napoli Soccer 58%.
toalha branca - Napoli Soccer 2:1

46e minuut.
Laudamo komt het veld opgelopen. Rusticoni komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Catalini speelt de bal door. Berlingieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Catalini ... Strafschop! Berlingieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołakowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pieprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Doeltrap. Szakály trapt de bal weg. Lábas probeert naar een medespeler te passen. Laudamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Napoli Soccer 3:1

59e minuut.
Cardoso met een sublieme pass. Schiavo rent richting de bal. Schiavo probeert naar een medespeler te passen. Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Abrusci probeert naar een medespeler te passen. Eliseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseo passt de bal met de wreef. Fanetti is nu in balbezit. Fanetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rusticoni kopt de bal weg. Laudamo speelt de bal door. Klungelig pakt Paletti de bal. Eliseo is nu in balbezit. Eliseo draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Laudamo onderschept slim de pass. Laudamo passt de bal met de wreef. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Napoli Soccer 4:1

73e minuut.
Rusticoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusticoni geeft een hoge lob. Berlingieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingieri schiet op doel. Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Eliseo probeert naar een medespeler te passen. Fanetti rent richting de bal. Paletti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paletti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fanetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Eliseo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Schiavo kopt de bal weg. Lábas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lábas geeft een hoge lob. Fanetti rent richting de bal. Fanetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Dioni de bal. Lábas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lábas passt de bal zonder na te denken. Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 28%, Napoli Soccer 72%.
toalha branca - Napoli Soccer 4:1