Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Cigar Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6021
Gina Alessandra Reyes dinamo gillo
tatticabuona Tactiek Test_3_INV
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 55.4
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Ciumak speelt de bal door. Turmanidze verovert de bal door een tackle van achteren. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Petrakiev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori passt de bal met de wreef. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Gregori krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Gal de bal. Domagała rent richting de bal. Gal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Daar is Hámos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turmanidze rent richting de bal. Hámos onderschept slim de pass. Hámos schiet op doel. Rottstegge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 1:1

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuschler de bal onder controle te krijgen. Gregori rent richting de bal. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori rent richting de bal. Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gapiński onderschept slim de pass. Gregori onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domagała. Gregori raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karinthy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak rent richting de bal. Ciumak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petrakiev de bal. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Asilefe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gregori de bal. Gregori passt de bal in één keer door. Lupi rent richting de bal. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mövlüyarov trapt de bal weg van het doel. Karinthy kopt de bal weg. Ciumak geeft een lange en hoge pass. Cebba heeft problemen om de bal te vangen. Petrakiev rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gina Alessandra Reyes 45%, dinamo gillo 55%.
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 2:1

48e minuut.
Nousis is nu in balbezit. Nousis speelt de bal door. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 3:1

51e minuut.
Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea geeft een hoge lob. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 4:1

53e minuut.
Nousis verovert de bal door een tackle van achteren. Nousis passt de bal zonder na te denken. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel. Rottstegge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 5:1

57e minuut.
Kuschler rent richting de bal. Kuschler geeft een lange en hoge pass. Lixa rent richting de bal. Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 6:1

59e minuut.
Petrakiev onderschept slim de pass. Balbonesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap. Rottstegge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 7:1

63e minuut.
Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak met een sublieme pass. Hámos is nu in balbezit. Hámos schiet op doel. Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 8:1

69e minuut.
Russig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Russig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balbonesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Mövlüyarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ylagan heeft problemen om de bal te vangen. Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori onderschept slim de pass. Gregori haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nousis passt de bal in één keer door. Hámos is nu in balbezit. Hámos passt de bal met de wreef. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Nousis rent richting de bal. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis rent richting de bal. Nousis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een hoge lob. Daar is Gapiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregori is nu in balbezit. Gregori schiet op doel. Mövlüyarov bokst de bal weg.

86e minuut.
Ciumak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cebba krijgt een gele kaart. Nousis raakt geblesseerd tijdens het duel. Nousis met een snel genomen vrije trap. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gina Alessandra Reyes 39%, dinamo gillo 61%.
Gina Alessandra Reyes - dinamo gillo 8:1