Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AtleticoMonaco FC Jupus ITA
Canosalandia Tactiek d41-2a_v3.2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 61.9
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta rent richting de bal. Yağlısakal onderschept slim de pass. Hang rent richting de bal. Hang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Litkowski speelt de bal door. Hang is nu in balbezit. Hang speelt de bal door. Tašner is nu in balbezit. Tašner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 0:1

9e minuut.
Germain onderschept slim de pass. Lascaro met een sublieme pass. Murgu met een sublieme pass. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Hang is nu in balbezit. Hang probeert naar een medespeler te passen. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski geeft een lange en hoge pass. Tašner springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Uneken is nu in balbezit. Jemson onderschept slim de pass. Cyps is nu in balbezit. Jemson onderschept slim de pass. Jemson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Spatharis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández de Larrinoa is nu in balbezit. Spatharis onderschept slim de pass. Spatharis geeft een lange en hoge pass. Doru krijgt zijn hoofd ertegen. Sánchez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Uneken is nu in balbezit. Donatelli onderschept slim de pass. Donatelli met een sublieme pass. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Álvarez bokst de bal weg.

27e minuut.
Spatharis rent richting de bal. Fernández de Larrinoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Larrinoa met een sublieme pass. Deserta is nu in balbezit. Deserta draait met de bal, schiet en ... Aradszky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 0:2

32e minuut.
Hang geeft een hoge lob. Spinazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Spatharis de bal. Deserta rent richting de bal. Deserta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Murgu probeert naar een medespeler te passen. Doru is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murgu zal de hoekschop nemen. Jemson springt en kopt de bal. Sánchez Álvarez bokst de bal weg. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 1:2

39e minuut.
Hang passt de bal met de wreef. Fernández de Larrinoa is nu in balbezit. Fernández de Larrinoa speelt de bal door. Tašner rent richting de bal. Tašner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Doru de bal. Met opzet legt Tiholov zijn tegenspeler op de grond. Doru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yağlısakal met een snel genomen vrije trap. Doru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rothwell onderschept slim de pass. Rothwell geeft de bal voor. Daar is Cyps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru is nu in balbezit. Doru draait met de bal, schiet en ... Sánchez Álvarez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 46%, FC Jupus ITA 54%.
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 1:2

46e minuut.
Raig komt het veld opgelopen. Magnanimi komt het veld opgelopen. Yağlısakal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ka Lung komt het veld opgelopen. Sánchez Armas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Magnanimi passt de bal met de wreef. Fernández de Larrinoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Larrinoa passt de bal zonder na te denken. Raig is nu in balbezit. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ka Lung geeft een lange en hoge pass. Spatharis probeert naar een medespeler te passen. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson draait met de bal, schiet en ... Sánchez Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 2:2

61e minuut.
Magnanimi passt de bal met de wreef. Fernández de Larrinoa is nu in balbezit. Fernández de Larrinoa geeft de bal voor. Raig is nu in balbezit. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Murgu geeft een lange en hoge pass. Donatelli speelt de bal door. Klungelig pakt Cyps de bal. Jemson rent richting de bal. Jemson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Donatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spatharis speelt de bal door. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 3:2

72e minuut.
Donatelli passt de bal in één keer door. Tiholov bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru onderschept slim de pass. Doru draait met de bal, schiet en ... Sánchez Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 55%, FC Jupus ITA 45%.
AtleticoMonaco - FC Jupus ITA 4:2