Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Mimalino Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21903
Mimalino i kamaleonti
3alto Tactiek 523
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
de la Chica is nu in balbezit. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cera zijn tegenspeler op de grond. Cera krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Cera met een snelle inworp. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş probeert naar een medespeler te passen. de la Chica rent richting de bal. de la Chica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget probeert naar een medespeler te passen. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - i kamaleonti 1:0

6e minuut.
Georget met een sublieme pass. Castella speelt de bal door. Selviboylu is nu in balbezit. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - i kamaleonti 2:0

8e minuut.
Chiricheş met een sublieme pass. Cera geeft een hoge lob. Selviboylu kopt de bal weg. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Castella verovert de bal door een tackle van achteren. Castella met een sublieme pass. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
de la Chica rent richting de bal. Vasyliv is nu in balbezit. de la Chica probeert naar een medespeler te passen. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Krol met een sublieme pass. Vasyliv rent richting de bal. Vasyliv met een sublieme pass. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trică geeft een hoge lob. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu met een sublieme pass. de la Chica rent richting de bal. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Castella probeert naar een medespeler te passen. Selviboylu is nu in balbezit. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu verovert de bal door een tackle van achteren. Selviboylu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt de la Chica de bal. Selviboylu rent richting de bal. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - i kamaleonti 3:0

34e minuut.
Emelequiano geeft de bal voor. Planck is nu in balbezit. Met opzet legt Cera zijn tegenspeler op de grond. Cera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Krol met de inworp. Vormärz is nu in balbezit. Vormärz geeft een lange en hoge pass. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel. Yakarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 54%, i kamaleonti 46%.
Mimalino - i kamaleonti 3:0

47e minuut.
Georget met een sublieme pass. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu passt de bal met de wreef. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - i kamaleonti 4:0

54e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. de la Chica is nu in balbezit. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Krol speelt de bal door. Vormärz is nu in balbezit. Vormärz passt de bal zonder na te denken. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 50%, i kamaleonti 50%.
Mimalino - i kamaleonti 4:0