Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico San Miguel Furie Rosse
4321 bum a Tactiek otto
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Ponsaerts passt de bal in één keer door. Plaznić is nu in balbezit. Plaznić passt de bal zonder na te denken. Şık rent richting de bal. Şık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bogaerts is nu in balbezit. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Plaznić is nu in balbezit. Plaznić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Plaznić met een sublieme pass. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şık de bal. Şık haalt uit met een fantastische trap. Minimi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Antuofermo geeft een lange en hoge pass. Mendicino is nu in balbezit. Mendicino geeft de bal voor. Pollam springt en kopt de bal. Nicolici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Antuofermo kopt de bal weg. Klungelig pakt Josifović de bal. Dymacz onderschept slim de pass. Mendicino is nu in balbezit. Mendicino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Jones met een sublieme pass. Plaznić is nu in balbezit. Plaznić draait met de bal, schiet en ... Minimi bokst de bal weg.

42e minuut.
Ponsaerts met een snelle inworp. Jones met een sublieme pass. Ponsaerts probeert naar een medespeler te passen. Plaznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico San Miguel - Furie Rosse 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico San Miguel 37%, Furie Rosse 63%.
atletico San Miguel - Furie Rosse 1:0

49e minuut.
Mendicino met een sublieme pass. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz passt de bal met de wreef. Pollam is nu in balbezit. Pollam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Plaznić is nu in balbezit. Plaznić passt de bal zonder na te denken. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Josifović onderschept slim de pass. Josifović haalt uit met een fantastische trap. Minimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Antuofermo passt de bal met de wreef. Michelagnoli rent richting de bal. Şık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şık krijgt een gele kaart. Michelagnoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hampejs komt het veld opgelopen. Kielich komt het veld opgelopen. De Lello komt het veld opgelopen. Michelagnoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hampejs kopt de bal weg. Kielich met een sublieme pass. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garde komt het veld opgelopen. Gładki komt het veld opgelopen. Goldblum komt het veld opgelopen.

69e minuut.
van der Lem speelt de bal door. Antuofermo rent richting de bal. Met opzet legt Kielich zijn tegenspeler op de grond. Kielich krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pagnozzi heeft problemen om de bal te vangen. Pagnozzi geeft een lange en hoge pass. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talenciak komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mendicino is nu in balbezit. Mendicino geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Lello de bal. De Lello schiet op doel. Nozicska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mendicino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Lello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico San Miguel - Furie Rosse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico San Miguel 44%, Furie Rosse 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico San Miguel - Furie Rosse 1:1