Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C.CONDOR toalha branca
Chiara Serie C Tactiek Ivanka Ivankovic
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Fahrenholz speelt de bal door. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Geroldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamute is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahrenholz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Donavan de bal onder controle te krijgen. Gallotta is nu in balbezit. Gallotta geeft een lange en hoge pass. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gallotta passt de bal in één keer door. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... Schiavo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - toalha branca 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 47%, toalha branca 53%.
S.S.C.CONDOR - toalha branca 1:0

46e minuut.
Roncarolo komt het veld opgelopen. Nanopoulos komt het veld opgelopen. Citter komt het veld opgelopen. Schulp komt het veld opgelopen. Fonti komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Demoortere kopt de bal weg. Tikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikas geeft de bal voor. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Jagodics met een snelle inworp. Mamute rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rusticoni ... Strafschop! Mamute raakt geblesseerd tijdens het duel. Mamute neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Schiavo bokst de bal weg. Paal!

57e minuut.
Nanopoulos passt de bal met de wreef. Mitić is nu in balbezit. Geroldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mamute legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Schiavo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

83e minuut.
Geroldi geeft de bal voor. Cojocaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Nanopoulos de bal. Nanopoulos speelt de bal door. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gia Toàn komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rusticoni rent richting de bal. Mamute onderschept slim de pass. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusticoni onderschept slim de pass. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Demoortere geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mamute de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nanopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanopoulos geeft de bal voor. Geroldi heeft problemen om de bal te vangen. Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn schiet op doel. Schiavo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Citter kopt de bal weg. Tikas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołakowski. Kołakowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 43%, toalha branca 57%.
S.S.C.CONDOR - toalha branca 1:0