Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico San Miguel AtleticoMonaco
4321 bum a Tactiek Canosalandia
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Murgu passt de bal in één keer door. Germain rent richting de bal. Plaznić rent richting de bal. Plaznić haalt uit met een fantastische trap. Aradszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Josifović passt de bal met de wreef. Jurubeba is nu in balbezit. Jurubeba met een sublieme pass. Daar is Plaznić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaznić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Josifović passt de bal in één keer door. Jones met een sublieme pass. Plaznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico San Miguel - AtleticoMonaco 1:0

34e minuut.
Spatharis rent richting de bal. Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Spatharis onderschept slim de pass. Spatharis geeft de bal voor. Doru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo is nu in balbezit. Jurubeba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurubeba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico San Miguel 49%, AtleticoMonaco 51%.
atletico San Miguel - AtleticoMonaco 1:0

46e minuut.
Ventura komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ponsaerts heeft problemen om de bal te vangen. Lascaro speelt de bal door. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu geeft de bal voor. Jemson springt en kopt de bal. Çamdalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft de bal voor. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru schiet op doel. Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Karlson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doru de bal. Jemson is nu in balbezit. Jemson haalt uit met een fantastische trap. Çamdalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico San Miguel - AtleticoMonaco 1:1

55e minuut.
Şık komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hampejs komt het veld opgelopen. Goldblum komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doru geeft een lange en hoge pass. Jemson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nozicska ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nozicska naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jemson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jemson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Çamdalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico San Miguel - AtleticoMonaco 1:2

70e minuut.
Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Josifović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aligiannis komt het veld opgelopen. Hampejs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plaznić springt en kopt de bal. Ventura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Jemson speelt de bal door. Doru is nu in balbezit. Doru geeft een hoge lob. Jemson is nu in balbezit. Jemson schiet op doel. Çamdalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gładki komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gładki speelt de bal door. van der Lem rent richting de bal. van der Lem probeert naar een medespeler te passen. Şık rent richting de bal. Şık draait met de bal, schiet en ... Ventura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Murgu geeft een lange en hoge pass. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru draait met de bal, schiet en ... Çamdalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico San Miguel - AtleticoMonaco 1:3

82e minuut.
Şık onderschept slim de pass. Şık met een sublieme pass. Ponsaerts met een sublieme pass. Gładki rent richting de bal. Gładki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico San Miguel 58%, AtleticoMonaco 42%.
atletico San Miguel - AtleticoMonaco 1:3