Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Mimalino Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25999
Mimalino Gina Alessandra Reyes
3alto Tactiek tatticabuona
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 65.5
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Nousis rent richting de bal. Nousis met een sublieme pass. Hámos rent richting de bal. Hámos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - Gina Alessandra Reyes 0:1

14e minuut.
Szmek kopt de bal weg. Inworp. Ţirtea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ciumak passt de bal in één keer door. Nousis is nu in balbezit. Nousis passt de bal in één keer door. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... Yakarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hámos probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hámos probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - Gina Alessandra Reyes 0:2

27e minuut.
Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała passt de bal zonder na te denken. Ţirtea speelt de bal door. Hámos heeft problemen om de bal te vangen. Hámos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - Gina Alessandra Reyes 0:3

31e minuut.
Ţirtea met de inworp. Hámos is nu in balbezit. Szmek maakt een afschuwelijke overtreding. Hámos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Petrakiev kopt de bal weg. Daar is Hámos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalczyk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kowalczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Ţirtea passt de bal zonder na te denken. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek begaat een overtreding. Szmek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ţirtea kopt de bal weg. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Domagała rent richting de bal. de la Chica verovert de bal door een tackle van achteren. de la Chica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 59%, Gina Alessandra Reyes 41%.
Mimalino - Gina Alessandra Reyes 0:3

47e minuut.
Nousis probeert naar een medespeler te passen. Hámos rent richting de bal. Ţirtea rent richting de bal. Hámos geeft een hoge lob. Petrakiev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Domagała probeert naar een medespeler te passen. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak passt de bal in één keer door. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu passt de bal met de wreef. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel. Mövlüyarov bokst de bal weg.

70e minuut.
İlyasov onderschept slim de pass. Domagała rent richting de bal. Domagała passt de bal zonder na te denken. Nousis rent richting de bal. Nousis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ciumak passt de bal met de wreef. Petrakiev rent richting de bal. Hámos is nu in balbezit. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yakarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Hámos controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - Gina Alessandra Reyes 0:4

86e minuut.
Mövlüyarov met een harde bal richting middenveld. Nousis kopt de bal weg. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - Gina Alessandra Reyes 0:5

89e minuut.
Daar is Castella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castella met een sublieme pass. İlyasov rent richting de bal. Selviboylu verovert de bal door een tackle van achteren. Selviboylu geeft de bal voor. Mövlüyarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 60%, Gina Alessandra Reyes 40%.
Mimalino - Gina Alessandra Reyes 0:5