Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Vudier Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17467
dinamo gillo S.S.C.CONDOR
Test_3_INV Tactiek Chiara Serie C
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 65.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Fahrenholz geeft de bal voor. Lixa is nu in balbezit. Mitić onderschept slim de pass. Mitić schiet op doel. Rottstegge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 0:1

6e minuut.
Asilefe verovert de bal door een tackle van achteren. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Fahrenholz met een sublieme pass. Russig geeft de bal voor. Gregori krijgt zijn hoofd ertegen. Tankut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Fahrenholz speelt de bal door. Jagodics speelt de bal door. Gallotta speelt de bal door. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić schiet op doel. Rottstegge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mamute rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 0:2

13e minuut.
Gallotta passt de bal met de wreef. Mamute is nu in balbezit. Mamute passt de bal in één keer door. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fahrenholz rent richting de bal. Fahrenholz passt de bal met de wreef. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić schiet op doel. Rottstegge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft de bal voor. Schulp met een sublieme pass. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mitić heeft problemen om de bal te vangen. Lixa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitić raakt geblesseerd tijdens het duel. Jagodics zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Asilefe met een snelle inworp. Nicolo probeert naar een medespeler te passen. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft de bal voor. Gregori maakt een snoekduik en kopt de bal. Tankut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lupi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 1:2

33e minuut.
Gallotta verovert de bal door een tackle van achteren. Gallotta geeft de bal voor. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mamute geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lixa de bal. Mitić rent richting de bal. Mitić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 1:3

38e minuut.
Karinthy rent richting de bal. Karinthy met een sublieme pass. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel. Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 1:4

40e minuut.
Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics passt de bal in één keer door. Fahrenholz speelt de bal door. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Nanopoulos komt het veld opgelopen. Amedick komt het veld opgelopen. Roncarolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 46%, S.S.C.CONDOR 54%.
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 1:4

48e minuut.
Nicolo kopt de bal weg. Cojocaru heeft problemen om de bal te vangen. Lupi rent richting de bal. Gregori is nu in balbezit. Gregori draait met de bal, schiet en ... Tankut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Cojocaru passt de bal met de wreef. Fahrenholz is nu in balbezit. Fahrenholz met een sublieme pass. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Borovčanin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nicolo speelt de bal door. Asilefe is nu in balbezit. Met opzet legt Amedick zijn tegenspeler op de grond. Amedick krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nicolo passt de bal zonder na te denken. Asilefe rent richting de bal. Asilefe passt de bal met de wreef. Lupi rent richting de bal. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Tankut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Turmanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute begaat een overtreding. Turmanidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gia Toàn komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lupi onderschept slim de pass. Gregori rent richting de bal. Tikas onderschept slim de pass. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 2:4

89e minuut.
Fahrenholz geeft een hoge lob. Borovčanin is nu in balbezit. Lixa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lixa krijgt een gele kaart. Borovčanin raakt geblesseerd tijdens het duel. Borovčanin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 41%, S.S.C.CONDOR 59%.
dinamo gillo - S.S.C.CONDOR 2:5