Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jupus ITA Napoli Soccer
d41-2a_v3.2 Tactiek 352zone
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 32.7
solide Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen slecht


7e minuut.
Magnanimi rent richting de bal. Magnanimi geeft de bal voor. Daar is Ferrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raig rent richting de bal. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pietrantuono onderschept slim de pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes passt de bal met de wreef. Ferrero rent richting de bal. Ferrero draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Reyes passt de bal met de wreef. Magnanimi is nu in balbezit. Magnanimi passt de bal zonder na te denken. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Magnanimi rent richting de bal. Magnanimi met een sublieme pass. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 1:0

23e minuut.
Litkowski speelt de bal door. Daar is Magnanimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnanimi probeert naar een medespeler te passen. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 2:0

28e minuut.
Catalini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pietrantuono neemt de hoekschop. Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Ferrero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 3:0

29e minuut.
Magnanimi geeft de bal voor. Ferrero kopt de bal weg. Raig probeert de bal met de borst te controleren. Raig haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 4:0

33e minuut.
Bärtschi geeft een hoge lob. Ferrero kopt de bal weg. Raig is nu in balbezit. Raig draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raig is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 5:0

36e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Klungelig pakt Litkowski de bal. Litkowski met een sublieme pass. Ferrero rent richting de bal. Ferrero schiet op doel. Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Litkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnanimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnanimi geeft een hoge lob. Ferrero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 27%, Napoli Soccer 73%.
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 5:0

46e minuut.
Gaiani komt het veld opgelopen. Andideri komt het veld opgelopen. Castilli komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Gaiani haalt uit met een fantastische trap. Dioni heeft problemen om de bal te vangen. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 6:0

60e minuut.
Alliero komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Litkowski kopt de bal weg. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig heeft problemen om de bal te vangen. Raig draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 7:0

88e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrantuono rent richting de bal. Pietrantuono geeft een lange en hoge pass. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Litkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski speelt de bal door. Gaiani is nu in balbezit. Gaiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 26%, Napoli Soccer 74%.
FC Jupus ITA - Napoli Soccer 8:0